Új hozzászólás Aktív témák

  • hoffman_

    nagyúr

    K
    720p jap

    na, csak megnéztem ezt is. 13 rövid részecske, elég hamar el lehetett fogyasztani, 2 nap volt, különösebb ráfordítás nélkül. az anime maga érdekes, mert voltak lapos pillanatai, amikor nem értettem, hogy miért folytatom. nem volt rossz, csak állt egy helyben. illetve elég se füle, se farka módon lett összerakva, ami nekem zavaró volt sokáig. a végére szépen összeállt, és itt javított is a dolgain számomra, de még így is maradtak nyitva kérdések. a grafika tetszett, szépen volt megrajzolva nagyon, és a színekkel trükköztek, nagyon fényes, erős tónusú, és alapvetően világos volt a dolog, ez tetszett, ilyet még nem láttam. bár megszokni nem akarnám, kitérőnek jó volt. nem egy AAA cím, de szerintem simán meg lehet nézni, pár karaktert kifejezetten megkedveltem.

    7/10

    * * *

    elkezdtem a Fairy Tail-t is közben. még csak 5 részt láttam, de egész aranyos cucc, szerintem jóban leszünk. 175 rész nem is vészes, és örülök, hogy le van zárva legalább.

    a Naruto-val haladok, utólértem a shippu-t, meg kell hagyni, a shippu részek már tényleg elég jók voltak, ott elég sokat tudtam élvezni, és vannak epic karakterek. kíváncsian várom a friss részeket, csak utálom, hogy megint heti 1 darabra kell várni.

    plusz egy kérdés, Totheground linkelte ezt a képet, az oké, hogy Shaft munka, de azon belül pontosan mi ez az anime?

    "The time you enjoy wasting is not wasted time."

Új hozzászólás Aktív témák