Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Az Angry Birds egy kétdimenziós ügyességi és logikai elemeket ötvöző videojáték, melyet a finn Rovio Mobile fejlesztett, és az Apple cég iOS rendszerein vált elérhetővé elsőként, 2009 decemberében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ROBERTOH
őstag
Itt az aktuális állás:
32. hét, extra mentes:Mindenki nyaralni van?
ez a kedvenc aláírásom
-
Fecogame
veterán
718 000 pontom van, ezzel nem is igazán neveznék a héten... Egyszerűen 0 a szabadidőm, így nem lehet sok pontot elérni
Lassú a mobilinterneted? 4G/LTE antennák, közvetlenül raktárról ---> http://bit.ly/LTE_Antennak
-
ROBERTOH
őstag
32. hét, extra mentesen, jelen állás:
ez a kedvenc aláírásom
-
ROBERTOH
őstag
33. hét, extra mentesen:
ez a kedvenc aláírásom
-
patomi
őstag
Hogy a francba csináltatok a 2. pályán 80E felett (?)
Fékezz ballal és fasza gyerek vagy :)
-
-
Impressa
őstag
Nekem meg az 5. pálya rejtély. Ez a pálya már volt korábban is, de akkor is utáltam. Havernak is 110 ezre van, de másik havernak 123 ezre, gondolom már segítséggel.
ha lesz időm, lehet játszok kicsit majd még - gonoszkodol
Kávégépek szervizelése. :) Jura, Melitta, Saeco stb. 705077032
-
Impressa
őstag
Megint gyúrhatok az első helyre feltéve, ha még lesz időm. - bocs, ezt nem hagyhattam ki.
Köszönöm kérdésed, most már helyreállt a világ rendje, mivel az IRST drivert is frissítettem, azzal jelentős javulást értem az SSD-men. Tényleg, te is ott voltál a topic-ban, én akkor még nagyon bele voltam mélyedve az állítgatásokba. De még meg van az OCZ vertex is.
Neked mióta van meg az SSD?Kávégépek szervizelése. :) Jura, Melitta, Saeco stb. 705077032
-
-
Impressa
őstag
30TB-ig biztos nem lesz vele gondod, ugyan is addig garantálja a gyártó a hibátlan működést.
Köszi, neked is grat, mert már megint hátul kullogtam a sorban, na de ha meglesz a kettes pálya, akkor vezetni fogsz megint.
Kávégépek szervizelése. :) Jura, Melitta, Saeco stb. 705077032
-
ROBERTOH
őstag
33. hét extra mentesen:
ez a kedvenc aláírásom
-
ROBERTOH
őstag
34. hét, extra mentesen -bevezetés
ez a kedvenc aláírásom
-
Impressa
őstag
Igen, arra gondoltam.
Az első pálya kivételével mindegyik egy madaras, ahogy mondod. Nekem az utolsó pályánál már megint szívat rendesen, pedig anno 132-al zártam az egyenleget, mert ugye volt ez is már.
Most a 2. pályát nyüstöltem, de úgy látom van még benne lehetőség. Most 630 370 az egyenlegem
Legalább a 3. pályán még vezetek előtted ( ott is 126 körül van a vége )Kávégépek szervizelése. :) Jura, Melitta, Saeco stb. 705077032
-
ROBERTOH
őstag
34. hét, extra mentesen - tárgyalás
ez a kedvenc aláírásom
-
ROBERTOH
őstag
34. hét, extra mentesen - befejezés
(igazából tegnap óta időm se volt rá, ezért csak az utolsó pályán javítottam egy kicsit)ez a kedvenc aláírásom
-
ROBERTOH
őstag
Túl nagy a csönd, ezért bedobok egy eredményt kezdetnek
35. hét, extra mentes:
ez a kedvenc aláírásom
-
Impressa
őstag
Nekem is van egy ilyen sejtésem, de az első pályán nem tudom, hogyan lehetne extrázni, ha egy madaras.
Az uccsó pályán 84-85 ezer a max. extra mentesen, mivel ez is vót mán. Amúgy köszi
bár Zoli barátom is elég ügyes gyerek, mert a 4. és . pályán is extra mentesen nyomta. De majd rákérdezek nála.Kávégépek szervizelése. :) Jura, Melitta, Saeco stb. 705077032
Új hozzászólás Aktív témák
- Sorozatok
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- PlayStation 5 Pro teszt
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Sweet.tv - internetes TV
- Asustor NAS
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Politika
- Hálózati / IP kamera
- További aktív témák...
- MSI GTX 1660 GAMING X 6gb újszerű
- Panasonic CF-20 ütésálló, ipari notebook & tablet számlával, garanciával
- Arctic P12, P14, Slim, Max, PWM, PST
- Lenovo ThinkPad E495 Ryzen 5 pro 3500U, 8GB RAM, 256GB SSD, jó akku, szép állapot, számla, garancia
- Lenovo ThinkPad X395 Ryzen 5 pro 3500U, 16GB RAM, 256GB SSD, jó akku, szép állapot, számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest