Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Viszlát

    addikt

    válasz Assimilator #22533 üzenetére

    Ertem is a kerdesed meg nem is, egyreszt mivel nem 3 km-rol van szo, igy szerintem teljesen egyertelmu, hogy szamtalan idojarasi es kozlekedesi helyzetben megfordultam mar, masreszt nyilvanvaloan nem foglak meggyozni.

    De klasszikus eset volt legutobbi otthontartozkodasomkor, amikor napkozben 21 fokban vezettem fel Pestre, majd ejjel haza, a pesti 11 fokbol elindulva az M7-esen mar csak 5-6 fok volt, szabalyosan lehetett erezni, ahogy kemenyedik meg a nyari gumi, na meg rutinos ful szamara a hangja is arulkodo. Aztan Veszprem megyebe erve mar csak 2-3 fok volt es a leszallo kod helyenkent bizony vekony jeghartyat eredmenyezett az uttesten. Annak ellenere, hogy szinte egymagam voltam a 8-ason, visszabb kellett vegyek a sebessegbol jelentosen, sosem lehet tudni mikor tortenik valami varatlan.

    De nezd, mindenki ugy szorakozik a sajat es (sajnos) mas eletevel ahogy akar, en ugy gondolom, hogy a biztonsagon nem szabad sporolni, raadasul itt Angliaban apropenzert lehet gumihoz jutni. 1-2 meter is eletet menthet, ne a nem megfelelo gumin muljon a kicsit rovidebb fekut...

    "How a government taxes its citizens is a direct declaration of a country's values."

Új hozzászólás Aktív témák