Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Android szakmai topic
Windows 8/10 gépen a készülék nem csatlakozik többé, mit tehetek?! ---> [link]
Az alábbi témák kitárgyalása kerülendő, mert nem ide tartozik!
Kérdésed a megfelelő topikba tedd fel:
"melyik alkalmazás, ami"
"milyen tokot vegyek"
"piros hátlap hol kapható"
"Melyik okostelefont vegyem?"
Új hozzászólás Aktív témák
-
mexel
veterán
válasz Keeperv85 #14023 üzenetére
Köszönöm! Akkor ezt későbbre hagyom, maradjon így egyelőre. Ha kiderül hogy jó ez a rom és érdemes a baidu-s cuccokat megtartani akkor megcsinálom, de ezt az apktoolt majd gyakorolnom kell előtte. Már találtam leírást is róla, amint van időm tüzetesebben elolvasom.
Más: egy romban melyik rész flelehet azért, hogy pl megy a youtube vagy nem, és böngészőben elindul a webm vagy nem. Majdnem ugyanaz a kettő rom, de ezek a különbségek.
-
mexel
veterán
válasz Keeperv85 #14025 üzenetére
Úgy gondoltam, hogy a gapps már fent van, ( ugyanaz mindkettő romon) és az egyiken megy minden google alkalmazás, a másik romon pedig a youtube hibával leáll ha a vidót elindítanám. A keresés és minden egyéb youtube dolog megy. ( több féle gapps-el és youtube-al ki lett próválva, sehogy sem megy)
Ugyanakkor a böngészőkben nem mennek a webm-es oldalak. ( példának okáért az időkép oldalán az időkép aloldal. Ott egyszerűen nem mutat semmit vagy csíkozódik a kép. Több ilyen oldal is van, ez csak példa)
Nem csk egy böngészőben nem megy, hanem egyikben sem ami fellelhető. Abban a romban amiben viszont a youtube is megy, ott hibátlanok ezek az oldalak.Kíváncsi lennék mi a különbség a 2 romban, csak nem tudom ezt hol kell keresni, mi a felelős pl a webes felületért.
[ Szerkesztve ]
-
mexel
veterán
válasz Keeperv85 #14039 üzenetére
Így is úgy is próbáltam. van külön gapps, azzal sem. Volt hogy beleépítettem a jól működő rendszerből a play-t amivel letöltöm, úgy sem. Próbáltam több különálló apk-val, régebbiekkel is, de mindig ugyanaz.
Somatom: ez oké is, csak ha egy romot szeretnék csinálni akkor jó lenne ha jól működne ha olyan felhasználóhoz kerül aki ezeket nem tudja az csak szívni fog vele.
[ Szerkesztve ]
-
mexel
veterán
válasz Keeperv85 #14047 üzenetére
Végül is már van egy logfájlom, de nem sok mindent hámozok ki belőle Nem tudom ilyen log fájl jó-e. Illetve 2 féle is van. Mindkettőn látszik amikor elindítom a youtube appot és rábökök egy videóra. ( ott is a linkje) Akkor kiírja a videó lejátszás helyett a telefon hogy " Hiba történt a lejátszáskor próbáld újra" vagy valami hasonlót.
Ha átküldöm log text fájlját megnéznéd?Az egyik fájl simán telefonon egy lo progival készült, a másik pedig az eclipse-el.
Itt van 2 kép arról amikor rábökök a videóra:
[ Szerkesztve ]
-
mexel
veterán
válasz Keeperv85 #14080 üzenetére
Köszönöm!
Közben molyoltam a 2 rommal. Egy két dologot cseréltem, töröltem, és próbáltam rájönni mitől nem mehet, mit módosítottak a régihez képest.
Szerencsére (?) egyszer csak az egyik romon amit módosítottam és feltelepítettem, végre működött a youtube app. Volt öröm és bódottá.
Egy a baj. Ha ugyanazt a zip-et másik telefonra, vagy újból felrakom már nem jó. Szerencsére csináltam a működő rendszerről egy twrp mentést, ha azt teszem vissza akkor azzal megint jó. Egy factory reset után viszont már nem.
Azaz egyszer elindult, azóta sem.
Na ez mi lehet? Erre hogyan jöjjek rá? Ez azt jelenti hogy működhet a rom, nincs végleg elveszve, csak nem találom az okot. Azóta minden létező formában telepítettem a youtube appot stb de akkor sem megy.
A log majd meglesz amint lesz időm arra is[ Szerkesztve ]
-
mexel
veterán
válasz Keeperv85 #14080 üzenetére
Na közben hagytam a log fájlt ( az is meglesz ha sikerül), más megközelítéssel próbáltam kitalálni miért nem megy a youtube. ( mint írtam egyszer elindult és akkor csináltam a működő rendszerről nandroid mentést)
Most csináltam a nem működőről is egyet. Összehasonlítottam, és csak és kizárólag a data rész különbözik.
Elkezdtem összehasonlítani azon belül mi nem egyezik. Leszűkült a kör, és találtam valamit kizárásos alapon:Amit kipróbáltam, hogy ha a data/data/com.google.android.youtube/shared_prefs mappából bemásolom a youtube.xml fájlt a frissen telepített rendszer ( amiben nem megy a youtube) fentebb említett mappájába, akkor elindul a lejátszás. Érdekes hogy ugyanaz a méret, elvileg egyezőnek tűnik, a többi nem ugyanaz, de elég ezt bemásolni.
Ha viszont a recoveryben csinálok egy wipe-cache/dalvik cache és factory resetet, utána újból belépek, újból feltelepítem a youtubot, stb, akkor már hiába írom ugyanúgy felül a youtube.xml fájlt mint az előbb, már nem lesz jó a lejátszás.
Mi lehet a hiba a telepítőben?van egy majdnem ugyanilyen rendszer, az egyel régebbi, és abban tökéletesen működik a youtube ( ott más bajok vannak, azért nem az a nyerő)
Nem lehet köze lokációhoz, esetleg rossz gapps-hoz ( illetve nem gapps van, hanem a zip-be integrálva a play és telepítés után lehet feltenni ami kell.
Build.prop-ban vagy meta-inf-ben valahol módosítani valamit nem lehet? Vagy play beleintegrálása nem tökéletes? Hogyan tudok minimal gappst beintegrálni a rendszerbe? ( pl. ami youtube-ot gmail-t és pl térképet tesz fel automatikusan)
-
mexel
veterán
válasz Keeperv85 #14175 üzenetére
Ugyanaz az apk. Illetve 3 félével is próbáltam már a dolgot
Esetleg arra gondolok, hogy amikor a jól működő youtub-ot csináltam, akkor a rendszer telepítés előtt lehet hogy kiamradt pl valamelyik vipe vagy a format data, és maradt valami a fájlokból, ez alapján kreálta azt az xml-t. Így azzal működik, de friss rendszeren nem tud ugyanolyat generálni. ( remélem ez is érthető mire gondolok)
Somatom: Sima Logcat Xtreme is jó? Mert azzal már csináltam log-ot, talán linkeltem is feljebb a részt amikor belépek a youtubba, de lehet hogy az másik log volt. Az biztos hogy ezt is próbáltam. Persze nem sokat láttam a hibából. Tulajdonképpen a youtuba app működik, majdnemhogy el is kezdi a videót, látszanak a kezelők, és akkor irja hogy hiba, próbáljam meg újra. De az app nem omlok össze, akárhányszor megpróbálhatom elindítani a videót.
-
mexel
veterán
válasz Keeperv85 #14212 üzenetére
Csak hogy lássam hogyan kell. A mostaniban van néhány kínai karakter, kíváncsi vagyok át tudom-e írni. Most ezeknek nem jelenlegi valós oka van, egyszerűen most ez érdekel és kicsit tanulni akarok belőle, nagy az elmaradásom android és rom téren. Ezen atélen ez lesz a fő csapásirányom, kicsit talán sikerül megtudnom erről is
Most pl ha minden igaz lesz egy rom a mi jól működik, de szeretném ha tudnám is mit csinál pontosan a build.prop ( a beírás sorrendje pl számít? ), a meta-inf, az boot.img stb. nagyvonalakban annyit tudok, hogy mit csinál, olvastam pl blogodat is. A nagy vonalaknál kicsit jobban érdekel, majd bele akarok nézni. ( akkor értem meg igazán, elég tapasztalati ember vagyok)
Nem feltétlenül azért akarok módosítani még valamit hogy használjam, inkább csak hogy megértsem.
(annak idején többet kellett volna foglalkoznom linux-al is, de akkor az csak felületes dolog volt, amennyit a tananyag megkövetelt - most igen jó lenne )Szeretném kiatapasztalni hogy 1-2 változtatás milyen hatással van a rendszerre, de egyelőre nem tudom mit írjak.
Nézem a gyári build.prop-ot és a custom romokét és találgatok, és rákeresek a beírt dolgokra, de nem nagyon akadok sok hasznos infóra még.(pl meta-infből látom a script-et, de nem tudom hogy készül hozzá a binary )
Most pl a már aránylag jól működő romból kiszedtem a kangvip-et és nem tudom visszatenni. Néhány összefüggést nem látok ( sokat ).
Majd igyekszem egyébként kevesebbet kérdezni[ Szerkesztve ]
-
mexel
veterán
válasz Keeperv85 #14265 üzenetére
Köszi! Tehát az Europe/Budapest jobb elvileg.
Néztem az etc mappát, gyakorlatilag minden ugyanaz mindkettőben. Van egy fájl, az audio effects.conf, mintha ez hivatkozna a system/lib/soundfx/ mappábanlévő fájlokra. Ez is ugyanaz mint a jól működőben. Jelenleg a 2 konfban főként a system/framework és az app mappákban van eltérés, ott sem sok, esetleg minimális a build.prop-ban.
Pontosabban a build.prop.ban át vannak írva a telefon adatai az eredeti gyártóra, a Coolpadra. ( a másikban Huawei-ként szerepel, lévén Huawei rom lett átírva a coolpadra, valószínűleg közel azonos hardver így nem tudom sokat kellett-e módosítani.)
Lehet hogy a build.prop-ban kell keresnem a hibát? Esetleg kipróbálom a huawei-es azonosítókkal, ha az számíthat. Sajnos nem tudom melyik a jobb megoldás, milyen azonosítókat használjak a telefonhoz. ( a gyári build.prop-ból szedtem az adatokat a gyári adatokhoz, még az is lehet hogy jól írtam be ) -
mexel
veterán
-
mexel
veterán
válasz Keeperv85 #14270 üzenetére
Tulajdonképpen az a baj, hogy működik is a dts bekapcsolás és megy is, csak ebben a romban valami kb fél percenként, vagy amikor változik a képernyő világítása akkor egy kb 1-2 mp-es gerjedő hangot ad. Kikapcsolt dts-nél nem. De hallani hogy működik a dts csak ez a baja. A másik romnál ami szinte megegyezik ( build.prop és az app mappák mások), ott nincs ilyen gond. Olyan mint egy zavarás.
Pedig nagyon jó lenne megoldást találnom, mert ezen kívül szinte már minden megy tűrhetően ( egy külső emailkliens kivételével, exchage nél kiakad), végre lehetne egy jó rom a telefonhoz, persze ha a többi résznél nem jönnek elő plusz hibák a tesztelés alatt.
Lehet dts nélkül is élni, de nagyon jól szól benne[ Szerkesztve ]
-
-
törölt tag
válasz Keeperv85 #14265 üzenetére
"Normális. Wifi-n nincs időszinkron."
Mármint esetleg telón nincs. Ha az Androidban nem lenne, akkor a miniPC -k sohasem tudnának pontos időt mutatni. Nincs bennük belső óra. Minden boot GMT 12:00 -val és 1970.01.01. -el indul és a hálóról állítja be az időt. Wifin, vagy Lanon. -
törölt tag
válasz Keeperv85 #14302 üzenetére
Helymeghatározás IP alapján van, de sztem ezt nem használja a rendszer az időzóna beállításához. Ezt abból gondolom, hogy a telóm menüjében van automatikus időzóna beállítás opció, a miniPC -n viszont csak az időbeállítás lehet automatikus, az időzónát manuálisan kell beállítani.
-
törölt tag
válasz Keeperv85 #14304 üzenetére
Akkor milyen helymeghatározás van wifi alapon? Arra gondolsz, hogy egy "otthon" -ra keresztelt helyet társítok egy hálózati azonosítóhoz? Az kicsit kevés az időzóna megállapításához. Kéne hozzá az "otthon" hely földrajzi pozíciója.
Az egy másik kérdés, hogy miként lehetne megoldani. Ha csatlakozok egy wifi hálóhoz bekapcsolt GPS -szel, amiből épp kinyerhető az aktuális pozíció, és a teló ezt lekommunikálja a Google szervereivel, akkor az egy adat. Ha sokszor csatlakozom, vagy sok teló csatlakozik, akkor pedig már lehet adatbázis. Persze nem 100% -os. Néha becsúszhat némi gikszer : -
ksanc
őstag
válasz Keeperv85 #14313 üzenetére
Sehonnan. Vagy talán pont ott vagy, ahol a térkép mutatja?
Kizárólag az IP címedet adó kiszolgáló szerver adatait jeleníti meg, ezek pedig nyilvános adatok. Vagyis az összes, ugynanezen kiszolgáló által adott IP címre ugyanezt fogja megjeleníteni.
Ha viszont proxy-n keresztül, valamilyen ip cím rejtő trükkön keresztül csatlakozol, akkor még ennyit sem, vagy totál mást mutat.[ Szerkesztve ]
-
mexel
veterán
válasz Keeperv85 #14268 üzenetére
Sajnos úgy tűnik mégis Ahogy írtam régebben, a buil.prop-ban átírtam a telefon azonosítóit a gyárira ( coolpadra huawei-ről), az infókat a gyári buil.prop-ból vettem ki.
A youtube lejátszás hibát kerestem ( az is meglett, egy nyomorult libstagefright.so volt a hibás, ez XBMC-s fórumon szerepelt már hibáskén, videóknál okozott crash-t, ezt a fájlt cseréltem és megjavult a youtube )
Közben a dts nemváltozott, de az egyik romban amit már összeraktam működött, és a youtube változás nem hatott rá. Akkor jöttem rá a próbálgatással hogy valamelyik változtatás a build.propban a ludas. ( Huawei-es beállításokkal jó)
Ha beírom ide a sok azonosítót a buildból tud valaki segíteni melyik mire szolgál? Nagyon sokat kutakodok utána de nem találok semmi konkrét infót.
Gondolok itt ilyenekre, de van még ezekből pár ahol említik a coolpad-ot vagy huawei-t ez csak néhány amit nem tudok:
ro.build.id=Coolpad8297W
ro.product.model=Coolpad 8297W
ro.product.brand=Coolpad
ro.product.name=Coolpad8297W
ro.product.device=Coolpad8297W
ro.product.board=yulong92_wet_kk
stbha minden kötél szakad visszaírom a huawei-es azonosítókat ha az kell neki.
Itt az átírt van, eredetileg Huawei van a romban. Melyik mire van hatással?
Pár build.prop-os kérdésem lenne még, plusz so k más is -
mexel
veterán
válasz Keeperv85 #14352 üzenetére
Az alábbiak. Ezek megegyeznek mindkét romban. Elvileg már majdnem kész, minden működik csak ezt a telefon azonosítót kellene megcsinálnom rendesen. ( érdekes hogy a beállítások menüben a telefon infónál soha nem írja hog 8 magos, max négy, legtöbbször 2 de néha semmi)
audio.primary.default.so
audio_policy.default.so
audio_policy.stub.so
bluetooth.default.so
camera.default.so
gps.default.so
gralloc.default.so
gralloc.mt6592.so
hwcomposer.mt6592.so
keystore.default.so
libaudio.r_submix.default.so
libaudio.usb.default.so
lights.default.so
local_time.default.so
power.default.so
sensors.default.soMás:
Még lenne egy nagyon fontos kérdés: gyárilag nagyon halk a hangerő, mindenki panaszkodik. Egy-két custom romban van egy "Audio_ver1_Vol_custom" fájl amit a data/nvram/APCFG/APRDCL/Audio_ver1_Vol_custom helyre kellene bemásolni. Sajnos a custom romokban úgy van megoldva, hogy a rom.zip-ben van egy data mappa, abban a többi ahogy jönnek sorba, de ebben a formában mindig NVRAM ERR lesz a vifinél ( ez orvosolható utólag, de így nem tökéletes)Sajnos nem vagyok jó a scriptek írásában, nem tudom mit kellene írni az updater-script-be hogy ezt oda bemásolja a régit felülírva, de mást ne töröljön? Gondolom ezt onnan lehetne megoldani. Azokba na romokban amikben van ilyen, nem találok utalást erre.
-
mexel
veterán
válasz Keeperv85 #14360 üzenetére
Így van. A fentebb írt fájl létezik nem én módosítottam, enélkül igen halk a telefon. Már próbáltam, ha működő rendszerbe beleteszem akkor jó a hangerő. Erre minden felhasználó panaszkodik.
Akik a custom romokban alkalmazzák úgy oldják meg, hogy a rom főkönyvtárába bemásolják az data/nvram mappát struktúrával-fájllal együtt. Gondolom ilyenkor amikor a systemet felmásolja a rendszer akkor az nvram is odakerül a helyére. Az a baj, ha így csinálják akkor később a wifi hálózatok menüjében megjelenik az NVRAM ERR stb mint egy hálózat. Ezt lehet orvosolni utólag, de ez így nem túl jó.
Mi a normális menete, hogy ez a fájl telepítéskor felülírja a gyárit és mást ne csináljon? Valamiért úgy gondolom ez a bemásolós módszer nem tökéletes.Arra nincs valami ötlet hogy honan tudhatnám meg a build.prop-ban lévő dolgoknak mi a jelentése, mit csinálnak? Nem találok leírást, csak pl hogy írd be ezt, módosítsd azt stb. Arra nem találok utalást, hogy mi micsoda pontosan.
-
mexel
veterán
válasz Keeperv85 #14364 üzenetére
Én is valami olyanra gondoltam, hogy felülírja a meglévőt, ezt a végén kellene oda bemásolni.
Így néz ki a zip belseje:
data\
htfy\
META-INF\
system\
boot.img
logo.binA data mappa pedig így: data\nvram\APCFG\APRDCL\Audio_ver1_Vol_custom
Az elgondolás szerint így oda kerül a rendszerben maga afájl van, pontosabban ott is lesz mert működika dolog, de az APCFG mappa mellett van egy mappa amiben a wifihez van 2 fájl, ez valószínűleg törlődik. utólag vissza lehet másolni. Próbáltam úgy is hogy előre beírtam ide a wifis mappát is hogy másolja vissza azt is, de akkor meg eltűnt a bluetooth, mert annak is vannak ott fájljai. Valószínűleg így elég érthetetlen de nehezebb leírni mint megmutatni vag elmondani gyorsan
Azért gondoltam, hogy az update-script-be nem lehet-e valahová a végére beírni hogy másolja be a fájlt valahonnan egy odakészített mappából, majd ha végzett törölje hogy ne csúfoskodjon tovább ott. Persze ez így lehet hogy nem jó ez csak agyalás még. Most még teszek egy próbát, átnyálazom az update scripteket amik a romokhoz vannak, hátha látok valamit ami utal erre.
[ Szerkesztve ]
-
Fitzgerald
veterán
válasz Keeperv85 #14485 üzenetére
Szia!
Az a helyzet, hogy az aksi már jóval hamarab elkezdett meghülyülni, minthogy a kontakthibára hasonlító anomália megjelent volna. Már vagy 2 hónapja csinálja ezt a dolgot, hogy nem a valós töltöttségi szintet mutatja. A töltőim/kábeleim más készülékekkel hibátlanul működnek. Úgyhogymás lesz itt a probléma...de jövő héten megérkezik az új aksi, akkor már tisztábban fogok látni. Ha minden kötél szakad, még mindig használhatok külső töltőt.
-
Fitzgerald
veterán
válasz Keeperv85 #14494 üzenetére
Úgy néz ki találtam egy átmeneti megoldást:
Ha a kábelt teljesen bedugom, csak akkor érintkezik normálisan, ha egy bizonyos szögben tartom ugye.
Viszont ha elkezdem lassan bedugni a kábelt, és csak kb. félig nyomom be, akkor nem mozog, normálisan érintkezik, normális sebességgel tölt.
Az aksi problémát ez nyilván nem oldja meg, de nem is ezt vártam tőle. Jön már az új aksi.
Én otthon sajnos nem tudok micro USB-t cserélni, ahmed és társa gsm boltokban meg 5-7000 forintot kérnek érte (ha egyáltalán elvállalják a készüléket), amit sokallok. Annyi pénzből már veszek egy külső töltőt, minthogy kicseréltessem a portot, hogy aztán később majd újra megadja magát.[ Szerkesztve ]
-
mexel
veterán
válasz Keeperv85 #14578 üzenetére
Ha így érted akkor már összehasonlítottam. A kernel ugyanaz mindben. A ramdisk néhány fájlban illetve a méretükben tés el, amibe lehetett belemnéztem, látom is a különbségeket . Az a baj nem tudom mit keressek?
Nyilván számít a beállításokban, mert akkor nem lennének ott
Eltérő fájlok pl:
default.prop
factory_init.rc
file_contexts
init
init.rc
init.charging.rc
init.project.rc
init.trace.rc
init.usb.rc
meta_init.rc
sepolicy -
mexel
veterán
válasz Keeperv85 #14581 üzenetére
Én is arra tippeltem legelsőnek ( illetve elsőnek a default.prop-ra), főleg hogy az első 2 boot.img amit megnéztem ( 1 "jó" és egy "rossz" ), azokban ez a fájl nem volt egyforma. Örültem is hogy megvan a különbség. Sajnos megnéztem még egy "jó" boot.img-t és abban tökéletesen megegyezik ez a fájl a "rossz"-ban lévővel. Sajnos nem az volt a hunyó hamarosan feldobok kttő boot.img-t ha úgy jó. Ha esetleg ránézel akkor nagyon hálás lesz az F1 közösség.
( mondjuk ma szembesültem egy nagyobb problémával: azt mondják a használók - én nem vagyok az - hogy véletlenszerűen szinte minden romnál vannak olyan hibák, hogy a készülék mutat térerőt, de nem megy ki a hívás, vagy ami rosszebb mert nem észrevehető: nem hívható a készülék. egy-két gyári romnál nem tapasztalták ezt, de azokat alig használja valaki talán azért - ennek nincs valami köze a RIL-hez és a baseband-hez? - lehet hogy abszolút messze járok, akkor bocs a hülyeségért)Közben fel is raktam:
Ez az amit használok, de nem jó a menü.Ez pedig az egyik jó, amivel megy a menü.
Ez pedig a komplett rom amire most azt mondják hogy eddig a legjobban működő, ha esetleg szükséges.
[ Szerkesztve ]
-
mexel
veterán
válasz Keeperv85 #14586 üzenetére
Hoppá Csak a méretéből gondoltam, ha a kibontott boot.img-ben a kernel és a kernel_header az amit kernelnek nevezünk
Meg hogy a telefon az információknál mindkettő kernelnél ugyanazt írja. ha nem ez a kernel amit nézni kell akkor bocs, ahogy mondtam ehhez sajnos méfg nem nagyon értek. Mi a különbség egyébként a kettő között?
Sajnos nagyon win-es aggyal gondolkodok.
Mi miatt lehet a hiba jelen?[ Szerkesztve ]
-
mexel
veterán
válasz Keeperv85 #14588 üzenetére
Akkor amit én néztem az nem az a kernel amiről alapban beszélünk?
Sajnos nem tudom mi az a zImage.
Annyit még megtennél hogy megnéznéd a gyári boot.img-t ami az érintetlen nem custom gyári romból van? Ebben a kernel megegyezik valamelyikkel? -
mexel
veterán
válasz Keeperv85 #14590 üzenetére
Én az mtk_unpack-al bontottam ki. Ott több fájl van, azokat néztem:
rmdisk\
kernel
kernel_header
ram_disk
ram_disk.gz
ram_headerItt a kernel és a kernel header fájlok mindegyik boot.img-ban megegyeznek, csak a mellettük lévő rmdisk nem, mert ott vannak a különböző beállítások.
Összecsomagoláskor csinál ramdisk.cpio-t ami a rmdisk-et tartalmazza ha jól láttam.
Te mivel nézed? gondolom linux alatt, ha jól olvastam wint csak akkor használsz ha muszájA rmdisk mappában pedig ez a fájlszerkezet, itt találtam csak különbségeket.
data\
dev\
proc\
sbchk\
sbin\
sys\
system\
default.prop
enableswap.sh
factory_init.rc
factory_init.project.rc
file_contexts
fstab
fstab.nand
fstab.fat.nand
FWUpgradeInit.rc
init
init.rc
init.aee.customer.rc
init.charging.rc
init.environ.rc
init.modem.rc
init.project.rc
init.protect.rc
init.ssd.rc
init.trace.rc
init.usb.rc
init.xlog.rc
meta_init.rc
meta_init.modem.rc
meta_init.project.rc
property_contexts
seapp_contexts
sepolicy
ueventd.rcksanc: nem is mókolni akarok, csak rájönni hol a hiba. Azt már így hozzáértés nélkül is látom hogy minden összefügg, mert semmit nem tudok változtatni, csak ennek ellenére ugyanaz a rom az egyik boot.img-vel működik ( a menüről beszélünk) a másikkal nem. És mindegyikkel működik mindegyik ilyen rom, csak beállításokban lesz különbség. A telefon mindegyiknél ugyanazt írja kernelnek:
Kernel verziója:
3.4.67
system4@ubuntu #2
Tue Sep 23 21:01:53ST 2014Vagy ettől még eltérhet akernel?
[ Szerkesztve ]
-
mexel
veterán
-
mexel
veterán
válasz Keeperv85 #14600 üzenetére
Huhh, ez nekem így már sok Mondom én wines gondolkodással abból indultam ki, hogy látom a fájlokat amik beállításokat tartalmaznak. gondoltam ha ott megtalálom a különbséget, megtalálom a megoldást is. ha esetleg átírom még működhet is. De úgy látszik tévedek nagyot, lesz még mit olvasgatnom
Blue Eagle: így van, ez lenne a cél. A jó rendszerben így működik. Ami most hibás, abban nem jelenik meg ott. Éppen ennek a megoldása kellene, hogy ott legyen
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Sok embernek van kérdése az Android rendszerrel kapcsolatban, mely igazán nem köthető gyártóhoz. Ebben a topikban lehet feltenni a szakmai kérdéseket, amelyek telefon/tábla függetlenek.
A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- BestBuy topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Villanyszerelés
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Ukrajnai háború
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Kitört a botrány az Amazonnál az irodai munka miatt
- PlayStation 5
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest