Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Android szakmai topic
Windows 8/10 gépen a készülék nem csatlakozik többé, mit tehetek?! ---> [link]
Az alábbi témák kitárgyalása kerülendő, mert nem ide tartozik!
Kérdésed a megfelelő topikba tedd fel:
"melyik alkalmazás, ami"
"milyen tokot vegyek"
"piros hátlap hol kapható"
"Melyik okostelefont vegyem?"
Új hozzászólás Aktív témák
-
beldeczki
aktív tag
válasz Keeperv85 #6644 üzenetére
Na lenne gondom. TPSarky szokásos Permission denied hibaüzenetet adja, Superoneclick adb elindítása után lefagy (gondolom amikor keresné eszközt), amit linkeltél az pedig nem megy. Az is kiírja hogy elindította adb-t, de utána amikor kiírja hogy vár az eszközre akkor nincsen semmi. Lekértem az eszközök listáját és nincs is benne a tablet. Eszközkezelőben benne van ADB device, én tettem fel ezzel. Valaki esetleg nem tudna ADB drivert a tablethoz (MyAudio 708DCC Plus)? Már kezdem feladni, minden este elmegy ezzel az áldott eszközzel pár órám és semmire se jutok vele...
[ Szerkesztve ]
-
beldeczki
aktív tag
válasz Keeperv85 #6663 üzenetére
Most konkrétan rájöttem mi a gond a rootolással... A "data" mappához nem férnek hozzá a root programok, mivel ahhoz is kellene alapból root jogosultság. Ezt elvileg a linkeléssel oldják meg hogy a /data mappát /data/local/tmp be linkelik így azt hiszi a rendszer hogy a tmp mappába írnak a programok, de közbe a linkelés miatt a data-ba írnak. De nálam ez nem működik valamiért, ezért kapok permission deniedet mindenhol, amúgy menne a dolog. Szóval erre kell megoldást keresni.
-
-
-
D.Orion
veterán
válasz Keeperv85 #6807 üzenetére
Ezek szerint én vagyok a hülye, de itt korábban azt a választ kaptam, hogy gyári telefonnal is működik ez a program.
Ha ez mégse működik, akkor mit kell tennem? Bocs, de jelenleg csak felhasználó vagyok, és nem hozzáértő android tulaj.
colomb2: Oks, köszi.
[ Szerkesztve ]
-
Adamis
őstag
-
426os
őstag
válasz Keeperv85 #6997 üzenetére
A probléma az, hogy ha ilyen módon felrakom a gyári romot (többet is próbáltam) utána nem tudom átpartícionálni. Mind az mt657x repartition apk-val, mind a cwm-ből telepíthető scripttel az lesz a végeredmény, hogy a Lenovo logonál megáll a telefon és nem megy tovább. Korábban (mikor megjött felraktam a legújabb gyári szoftvert) át tudtam partícionálni ugyanazzal a rommal, ugyanazon módszerrel, de most már nem működik a dolog, csak egyetlen ázsiai rommal. Szeretnék felrakni egy európai romot, hogy arra tisztán telepíthessem a nem gyári legújabb 4.2.2-es romot. Illetve a "tiszta lappal" indulást azért is szeretném, hogy hátha megoldja az akku kijelzés problémákat.
(Nem frissíti az akku státuszt, ergó feltöltöm 100%-ra és képes lemerülni pár nap alatt 3500 mAh alá is az akksi miközben 100%-ot mutat. Ha újraindítom, akkor az éppen aktuális töltöttséget mutatja korrekten, de utána megint beragad. Néha csinál olyat, hogy a használattal arányosan csökken a %, de ilyenkor is 3 nap alatt kb 20-30% csökkenést mutat, miközben csontra lemerül az akksi. Töltéskor rendesen időarányosan (3-4 óra 1A töltő, 3500-as akksi) feltölt 4350-60mAh-ig, úgy, hogy nem emelkedik a %, majd hirtelen pár perc alatt felszalad 100-ra. Kikapcsolt állapotban nagyjából korrekten mutatja a töltési folyamatot.)
Ja igen, még mindig Lenovo p770.
.
-
426os
őstag
válasz Keeperv85 #7000 üzenetére
Elsősorban azért akarom előbb az eu romot felrakni, mert akkor utána látom, hogy a partíciók visszamásztak-e e helyükre rendesen.
A 4.2.2-t csak tiszta romra érdemes szerintem felrakni, mivel az cwm-ből telepíthető, és nem szeretném, hogy bármi is maradjon a régi rendszerből benne. Bár lehet, hogy egy cwm-ből indított wipe data/factory reset is elég lenne, de valahogy jobban bízom a frissen felflashelt rom tisztaságában.Az akku töltöttséget a telefon nem feszültségből számolja? Mert azt korrekten olvassa ki, a rendszer is és külső alkalmazások is. Mondjuk van valami abban amit mondasz, lehet, hogy valami az elektronika környékén nem százas, mert néha rádugom a töltőt és nem érzékeli, csak restart után. Ja és minden rommal fennáll a kijelzés probléma, gondolom ezzel is kilőhető a kernel hiba.
Külföldi fórumokat olvasva egyetlen ehhez hasonló problémát láttam, ott valami akku driverrel volt probléma, nem küldött ki valamilyen eventet, ami frissítené a kijelzést. Többet nem tudtam belőle kibogarászni, csak ennyit értettem meg.[ Szerkesztve ]
.
-
426os
őstag
válasz Keeperv85 #7003 üzenetére
Hm, értem, köszönöm a válaszokat. Akkor valószínű, hogy hardveres probléma lesz, de emiatt nem éri meg visszaküldenem kínába. Kicsit bosszantó hiba, de együtt tudok élni vele.
A romot mindenképp újrarakom majd flashtool-lal, hogy visszamásszon a felosztás az eredeti felállásba.
Amúgy a dsp_blt az micsoda? Eddig arról nem hallottam, hogy nem szabad piszkálni, csak a preloader-ről..
-
426os
őstag
válasz Keeperv85 #7011 üzenetére
A gyári update pack-ban lévővel is ezt írja ki. Azt írja ugye, hogy próbáljam a firmware > update paranccsal felrakni, de az meg csak akkor működik, ha mindet bepipálom.
Mondjuk most egyelőre hagyom a francba, felraktam így az újabb romot twrp-ből. De azért érdekelne, hogy hogyan tudok majd alkalomadtán full gyári romra és állapotra visszatérni...
-
geckowize
őstag
válasz Keeperv85 #7060 üzenetére
hat sajnos csak 1 db 32gbos class6ost talaltam, azt is joval dragabban mint egy class 10es sot meg uhs1esnel is... Uhs1es milyen lenne?
-
geckowize
őstag
válasz Keeperv85 #7062 üzenetére
Hát úgy tűnik, hogy Class 10-zel és UHS1-gyel sem panaszkodott senki. Lenne annak értelme, hogy ha már veszek, akkor a legújabbat kicsit drágábban és vennék egy UHS1-est? Így, hogy írta air, hogy uhs1-e van és nem tapasztalat a lassulásból semmit, meg merném lépni. Telón kívüli felhasználás esetén éreznék különbséget egy Class 4-hez képest? Pl digigép, valamint kártyaolvasóba adatapterrel berakva. Vagy ez a digigéptől is függ?
Új hozzászólás Aktív témák
Sok embernek van kérdése az Android rendszerrel kapcsolatban, mely igazán nem köthető gyártóhoz. Ebben a topikban lehet feltenni a szakmai kérdéseket, amelyek telefon/tábla függetlenek.
A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest