Új hozzászólás Aktív témák

  • crok

    Topikgazda

    válasz Bozek #39627 üzenetére

    Na ha az a preferált lett így fordítva én azt úgy tudom hogy az a menüpont az nem kizárólagosságot jelent, onnan elvált másra ha úgy van (van hardveres támogatás és meg van oldva a routing/forwarding), ez főleg azoknál van így (AOSP forrás szerint) ahol ez a támogatás adott, ilyen pl. a Huawei féle Smart Data Switch is - ha nem cseszik el a ROM-ot akkor kéne olyat is tudjon, hogy egyes appok pl. csak az egyik SIM mobilnetjét használják (userid/appid alapján iptables leválogatja). Nálad ez szerintem adott, a hardver az egy X24 LTE modem a Snapdragon 855-el, Dual VoLTE, ami akarsz, van minden, mint a búcsúban - de ahogy nézem mivel ezt a Sony dual standby-al licenszelte.. nemigen fog tudni ez se ilyet.

    A "Default" vagy "Select SIM for" szokott lenni az amelyikben ugyan Dual SIM van de csak az egyik tud LTE-t vagy az egyik SIM foglalatba tett kártyával tud csak mobilnetet míg a másik max GSM/UMTS/HSPA.. nincs se load-balance se "backup", ahhoz hardveres támogatás kell + a ROM iptables-el le kell tudja kezelni.

    Az még nem tudjuk milyen készülék, abban milyen modem van. Szerintem csak simán nem tud ilyet. Előző hozzászólásokból egy Meizu Note 8-t sejtek Snapdragon 632-al de az dual standby X9 LTE modemes, az ilyet nem fog tudni, a DSDS modemeknél nem megy a két SIM mobilnet egyszerre (sose láttam, sose olvastam, de a működése miatt elképzelni se tudom hogy hogy mehetne, ha váltana is akkor is max. GPRS/Edge).

Új hozzászólás Aktív témák