Új hozzászólás Aktív témák

  • terapeuta007

    aktív tag

    válasz tylerddd #36595 üzenetére

    Hát az ios az tul van arazva. A telefonjaik hardveresen semmiben sem kiemelkedoek és nincs rá vipe4android meg vidmate meg nem tudsz fizetos appokat leszedni netrol és rátelepiteni ingyen. Még egy videot is nehezen tudsz lecsórni akarmilyen weboldalrol.
    Amig androidon rootal akarmibe bele tudsz nyulni kinezet ugyileg meg kernel tuning meg proci le fel húzás addig ios en nothing... nah meg custom romok.
    Es az hogy az ios tovább marad gyors az se indok mert 1 ev mulva jon az uj iphone meg uj ios es lehet cserelni.
    Egy kozepkategorias android teloval meg addig elvagy amig nem doglik be az akku. Lekell tolteni clean master lite és pár havonta takaritani a gyorsitotarat meg nem kell feltelepiteni minden szart és android is "fitt" marad ugyanugy.
    Iost nem lehet racionális érvekkel védeni.
    Nah meg a kiegeszitok a fulhallgatot meg a kibaszott usb kábelt annyiert arulják mintha a sulyanak megfelelo aranyat vennél.
    Arrol nem is beszelve hogy az apple fules egy kozepszeru hangzassal hangminoseggel van megaldva. Ebayen 5ezerert jobban szolo fulhalgatot veszel.

    Hogyha nagyon megakarjuk keresni a pozitivumokat akkor eseteleg az hogy egyszerubb"nagypapásabb" kezelni meg a zart forraskod miatt minimalisan biztonsagosabb.
    De ha egy androidot nem rootolsz ki es nem nyomsz rá az olyan reklámokra hogy: szexpartnerkereso meg hogy itt az orok élet titka meg stb akkor androidon is biztonsagban vagy.

    Amugy mindenzt azert irtam mert ios en nem kell egy kulon 200kB os alkalmazas a qr kodokhoz és ez +1 et szamit az ios-nek.

    Meg amugy elmondom hogy az akku%hibas jelzese az ioseknél is elofordul nagy ritkán.[link]
    Te most pont szerencsetlenul jartal de ne ásd el az egesz androidot ezért .max a gyártót de azert elhiszed hogy a gyartod nem direkt baszta el. Ha szerencsed van es jeleztek a gyartonak hogy elofordul ilyen akkor updattel javitjak.

    Amugy a firefox android bongeszoben van beepitett qr code scsnner és az meg jobb bongeszo is mint a chrome (amit minden telomrol az osszes tobbi felesleges google fossal egytemben leszoktam tiltani vagy roottal torolni)

    Jimi Hendrix-Purple Haze

Új hozzászólás Aktív témák