Új hozzászólás Aktív témák

  • tordaitibi

    veterán

    Hoztak hozzám tegnap egy Alcor access 786M tabletet, hasonló tünetekkel mint amikről kb. 2 hónapja beszámoltam, felugró ablakok, önállóan települő kéretlen appok stb.
    Mivel a tableten a kéretlen appokon kívül kb. 10 telepített app volt, (pár játék, Megacloud, Jófogás app, MxPlayer, Opera, Firefox) a rootolás és a kézi mazsolázás+trojan irtó futtatása helyett ajánlottam a visszaállítást. A tulaj bele is ment.
    Bementem a Beállítások-biztonsági mentés és visszaállítás-Gyári adatok visszaállítása menübe, ott a Táblagép visszaállítása, kikapcsolt, bejött az android robot a pörgő alakzattal a hasában. Itt elvolt 1-2 percig, rebootolt és simán felállt a tablet.
    És most jön a poén. Minden alkalmazás megvolt. A Mega, a Jofogás, Firefox, a játékok stb. Üresen indultak, mintha most lettek volna telepítve, de mind ott volt.
    Megcsináltam a volume-up/power gombos recoveryben is a vipe data-factory reset és vipe cache partition pontokat is, 1 perc mazsolázás, reboot, és...Igen. Minden alkalmazás ugyanúgy ott volt. A szemetek is természetesen.

    Ilyenkor...?
    Rootoljak, mókoljak fél napig irtsak manuálisan, vagy húzzak rá egy gyári romot, az talán legyalulná a törölhetetlen data partíciót?

    Ezen az eszközön nem működik a wipe data, de miért, látott már valaki ilyet?

Új hozzászólás Aktív témák