Új hozzászólás Aktív témák

  • Mr Dini

    addikt

    LOGOUT blog

    válasz dmgbr #20205 üzenetére

    Szia!

    USB módot tedd át mass storageről mondjuk MTP-re. (Ha van egyaltalán ilyen lehetőség, azt a beállításokban valahol megtalálod USB beállítások néven)

    Gondolom Mass storage van beállítva(ha gépre dugod a telón feljön, h usb csatlakoztatása (ilyenkor a telefon nem éri el a kártyát, ezért történik zavar))

    Nálam volt már hasonló eset egy gb-s eszközzel, ott vmiért ha a csengőhangot nem a gyári tallózóból választottam(hanem TC-vel{total commander}) nem volt gond HA másolás közben nem hívtak fel.

    Roottal valóban egyszerűbb lenne a történet. Ha van egy kis hely a systemen, akkor ugye csak simán átmásolnád(esetleg előtte konvert kell neki oggre) azt csá, vagy pedig behelyezel egy symlinket ha nincs sok tár. :))

    Root framaroottal valószínűleg már nem fog menni KK-n, de a superflash nevű programmal esetleg megpróbálhatod. Legbiztosabb módszer keresni rá egy megfelelő cwm-t és azzal rootolni.

    Amúgy automatizálóval(pl tasker, e-robot) meg lehet oldani a csengőhang beállítását, én először azzal próbálkoznék, ha nincs root.

    Szerk.: Rootra ugyan én sem találtam leírást, de itt egy cwm rá:
    http://www.needrom.com/download/landvo-l500s-recovey-cwm/

    Ha nem ismernéd ezt a recoveryt, nagyon hasznos cucc, többek közt le tudod menteni vele a teljes rendszert, tudsz telepíteni (flashelni) zipeket, amiket nem kell aláírni, van benne adb insecured (root) módban stb stb...

    [ Szerkesztve ]

    Eleinte angol billentzuyetet akartam. De aztán megismerkedtem a nagy 'Ő'-vel!

Új hozzászólás Aktív témák