Új hozzászólás Aktív témák

  • klepto

    addikt

    Sziasztok!

    Azon gondolkozok, hogy miért jönnek ennyire gyorsan egymás után az Android oprendszerek, és miért nem kapja meg valamennyi telefon a frissítéseket úgy, mint a többi rendszernél?
    Konkrétan arra gondolok, hogy nemrég jött ki a Lollipop 5.0, amit elég jónak, innovatívnak, és látványosnak találtak a tesztelők, de máris itt van az 5.0.2 verzió; de minek? Hova ez a kapkodás?
    Ráadásul azt is olvastam, hogy a Lollipop az a rendszer, amit a Google az egységes arculatnak szán, ezt akarja beletenni minden eszközébe, meg az Androidos tv-kbe is.
    De így, ilyen rövid életciklusokkal, hogy lehet egy brendet, egy egységes dizájn -, és követelmény szintet felállítani?
    Ezeken felül pedig miért a gyártókra van bízva, hogy kiadnak-e frissítést a készülékeikre, miért nem a Google adja közre minden készülékre egységesen úgy, mint ahogy az a másik két rendszernél megszokott?
    Miért alakult ki ez a szétdarabolt üzletpolitika, és miért nem mindenkire kötelező szabványban (hardverkövetelmény, központi frissítések, stb.) gondolkozik a Google?

    Ha magányosnak érzed magad, indíts el egy horror filmet és kapcsold le a villanyt. Egyből nem érzed majd magad egyedül ;)

Új hozzászólás Aktív témák