Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • #79335424

    törölt tag

    válasz dethroner #13779 üzenetére

    Tisztázzuk!
    - Küldtél egy mentést azzal a módszerrel, amit a #13766 -ban írtam?
    Akkor a másik készüléken fájlkezelőben csak rá kell bökni az átmásolt mentésfájlra és a felugró lehetőségek között kiválasztani a Titaniumot (ha egyáltalán a rendszer ad választást és nem egyből a Titaniumot ajánlja fel.
    VAGY
    - Csináltál egy Titanium mentést, amiben csak azt az egy alkalmazást jelölted ki?
    Akkor
    1.: Készíts fájlkezelővel egy új mappát az új készüléken (lényeg, hogy legyen egyedi neve, amit véletlenül se keversz össze az ottani Titanium mentés mappájával)!
    2.: Ebbe másold be a másik droidról származó mentésmappát!
    3.: Nyisd meg az új droidon a Titaniumot -> Menü -> Beállítások -> Mentés mappájának helye menüpontot!
    Jegyezd meg az útvonalat, majd tallózd be az imént létrehozott mappát (a vissza gombbal lépsz feljebb egy szintet) és jelöld ki mentés mappának! Ekkor dob egy ablakot, amiben megkérdi, hogy áthelyezze -e az előző mappából származó mentéseket. NEM!!!
    4.: Ezután visszával lépj ki! Titanium újra indul és az új (vagyis a másik droidról származó) mentés mappa lesz érvényben.
    5.: Nyomj a "lap pipával" ikonra, majd a lehetőségek közül válaszd a visszaállítás -> Minden alkalmazás és mentett adatainak visszaállítása -> Futtatás
    Most figyelj oda, hogy ha több alkalmazást mentettél a másik készüléken, nem csak az az egy van a listában, akkor egyből nyomj a "kijelölés megszüntetése" gombra és aztán csak azt az egyet jelöld ki! Majd jobb felül, a pipával futtasd a visszaállítás műveletet!
    6.: Ha megvolt a visszaállítás, akkor a Beállításokban ismét válaszd a mentésmappa kiválasztását és tallózd be a megjegyzett, eredeti mentésmappát. Megint rákérdez a mentések áthelyezésére és megint NEM!!!
    7.: Vissza gomb, TiBi újraindul. Újra az eredeti mentésmappa lép érvénybe, de a visszaállított alkalmazás jelenlegi állapotáról ide még nem készült mentés. Ha most mentesz, akkor az eddigi mentés állapot felülíródik a másik droidról származó, visszaállított állapottal. Ingyenes verzióban csak úgy tudsz több verziót tárolni, ha ilyenkor, mentés előtt, másolod a jelenlegi mentés mappát és csak utána írod felül az új (vagyis jelen esetben a másik droidról származó) verzióval. Remélem, sikerült érthetően leírnom! A leglényegesebb, hogy soha ne keveredjenek össze a különböző droidok mentései!

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák