Új hozzászólás Aktív témák

  • atillaahun

    veterán

    Milyen extra biztonságos programot javasolnátok céges jelszavak, hozzáférések, beállítások tárolására?

    Jelenleg a Pocket-et használom a saját adataimhoz, de nem tudom a céges cuccokat is rá merjem-e bízni. Nem nagyon vágom ezt a titkosítós-feltörős-hozzáférős témát.
    Valakinek tapasztalat esetleg?

    Észben tartani lehetetlen, a felírom cetlire, aztán eldugom és elásom meg megint nem megoldás.
    Még annyi, hogy a Pocket tudja ugye ezt a Dropbox-ra felszinkronizálást is, ami jól jött már párszor telefoncsere alkalmával. Mennyire biztonságos a felhőben tartani a cuccot. Vagy ha nem oda, akkor hogy tegyem a biztonsági másolatot, ahol könnyen hozzáférhető?

    (#9463) LonGleY
    Persze, nekem sok próbálgatás után végre a Smart Screen Off Pro-val sikerült megállapodnom, az még nem hibázott az elmúlt hónapokban. Bár gondolom ezen programok működése erősen készülékfüggő is (gyári proximity beállítások). Szóval szerintem ez esetben nem a memóriaszűkösség a hibás működések fő oka. Azért a legtöbb ilyen programot megírónak van annyi esze, hogy a program értesítést tegyen ki a felső sávra, mert ez a módja annak, hogy valami állandóan tudjon futni (szolgáltatásként) a háttérben. És még ha le is lövi a rendszer (a szolgáltatásokat csak végső esetben) azonnal újraindul (lásd az összes Google program esete ICS alatt).

    Egyébként a push nagyon is jó dolog, de valahogy azt a részt én sem látom át, hogy az IM+ -nak hogyan kellene rendeltetésszerűen működnie, úgy hogy be is záródjon rendesen, de meg is nyíljon ha kell, és még újra is induljon ha a rendszer kilövi.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák