Új hozzászólás Aktív témák

  • efi99

    senior tag

    válasz g_g_g #158754 üzenetére

    Összességében elég nagy hülyeség a bekapcsológombra tenni. Van az úgy, hogy az ember csak a záróképernyőt akarja előhozni (bekapcsológomb benyomása), de feloldani a zárat nem akarja. Ezzel nem lehet megoldani.
    Továbbá a nyomáskor leolvasással meg az a gond, hogy egy ujjal nem oldható meg a feloldás, úgy mint, amikor a kijelzőben van az olvasó, mert az ember egyszerűen előbb eltolja az egész telefont, minthogy benyomódna a gomb.
    Ujjlenyomat olvasónak a kijelzőben ÉS a hátlapon (utóbbi sokkal gyorsabb, csak éppen az sem egy ujjas) is kéne lennie, de persze ezen (is) spórolnak a többszáz-ezer Ft-os telefonok korában. Ha pedig 1 van, de ragaszkodnak ahhoz, hogy sem elől, sem hátul, akkor legalább a gombtól külön legyen. Igazából meg tudná valaki mondani, hogy van bármilyen előnye annak, hogy a bekapcsológombon van? Vagy hogy ha így működik, hogy mindenképp beolvas érintésre, akkor annak mi értelme, hogy emellett még nyomást is ki kell fejteni az ujjal egy, a beolvasót "tartó" mechanikus gombra? Létezik bármilyen más eszköz, ahol ujjlenyomat szknennelés során még megkövetelnek egy gombnyomást is? Minek?

    Annyit dolgozom, hogy lassan már az ivás rovására megy.

Új hozzászólás Aktív témák