Új hozzászólás Aktív témák

  • galervin93

    őstag

    válasz justmemory #158700 üzenetére

    Van tükrös gépem, de azzal meg fotózok. :D A teló bármikor kéznél van, és igazából csak a nagy (1" feletti) szenzoros kompaktok illetve attól felfele az, ami már jobb minőséget ad egy telónál (jó 10 év alatt szépen kinyírta a kompakt szegmenst a telefon, de nincs ezzel baj). Egy 4k fotót/videót már egy teló is tök korrekt minőségben készít nappali fénynél. Továbbá a kompaktoknél is macera (CHDK, Canonosok ismerhetik) vagy nem is megoldható a végtelenített sorozat, plusz még külön akku, külön kábel, megint ezer kütyü, nyűg... Telót meg csak felpattintom az állványra, 20000mAh powerbankkel meg el is van egy ideig, pláne hogy menet közben is tölthető, ami fényképezőnél nagyon ritka.
    Mi9 Lite-ról van szó amúgy, teljesen korrekt a kamera és a képminőség, pedig háklis vagyok rá, tizenpár éve van tükrösöm, pár tízezer képet meg pár száz óra RAW-feldolgozást átéltem már. :DDD Szóval nekem jó a teló (van egy tartalék Meizu M6 Note, még az is vállalható ha van elég fény!), csak hátha van valami jó ötletetek. :)
    Azért is írtam hogy nem feltétlenül timelape-appot keresek, mert persze nem mindegy hogy asztali gép vagy teló "számol".
    No nem gond, nem vagyok akkora júzer, csak érdeklődöm hátha. :)

    szerk.: na röviden a sztori, csak hogy kerek legyen. :DDD Időjárás-buzullus, viharvadászat. Tükrössel fotózás, telóval timelapse. Igazából a Meizu lenne elsődlegesen a timelapse, mert a Xiaomin van net informálódni + meg is osztom a Meizuval, hogy arról meg instant fel is lehessen lőni mondjuk YT-ra az anyagot. Van baj tudom. :DDD Utólag összefűzős dolog inkább csak akkor játszik ha nem kell "utazni" az eseményért, ergo nem kell sokat radarképet meg fórumokat bújni, hogy mikor jön már a szupercella, mert otthonról alkotok. :D :D

    [ Szerkesztve ]

    Egy mérés nem mérés, két mérés fél mérés, három mérés - na azzal már kezdhetsz valamit!

Új hozzászólás Aktív témák