Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
disy68
aktív tag
Én azt mondanám, keress valami olyat a mindennapokra, amit akár te is használnál, lehet ez valami egyetemspecifikus dolog, egy órarend, különböző értesítőkkel, bár ez elég generikus.
Legutóbb sörözés közben számolgattunk hülyeségeket, pl. egy évben ha minden nap 10 percet tölt az ember a munkahelyén wc-n, akkor mennyit is keres csupán ezen tevékenységgel. Csinálhatnál egy ilyesmi bullshit-calculator-t. A feladat annyi, hogy meghatározol műveleteket (osztás-szorzás-stb), amiket tudsz kombinálni értékekkel, amiket szabadon lehet variálgatni. Az egész lényege, hogy létre lehet hozni ilyesmi számításokat változtatható paraméterekkel, majd az egészet valamilyen struktúrában letárolni, gondolok itt pl. XML-re. Ha marad még lelkesedés, akkor rakhatsz bele valami felhős mentési lehetőséget, megosztást másokkal.
“Yeah, well, you know, that’s just, like, your opinion, man.” — The Dude
-
disy68
aktív tag
Nálam free + unlock (akár IAP-pal), vagy ha az alkalmazás egyedi és tényleg hasznos funkciókat ad, akkor teljes értékű próbalehetőség pár órára, esetleg egy-két napra (ez funkcionalitástól függő) és utána meg kell venni.
-
disy68
aktív tag
Én az ssh-s megoldást szoktam preferálni, console-t a git által adott git bash-t (MINGW64).
Ami gond lehet, hogy nincs jól beállítva a git-nél az email/felhasználó (email ami igazából fontos).
Pl.git config --global user.name "John Doe"
git config --global user.email johndoe@example.com
szerk: megnézheted az Atlassian SourceTree progiját is, az is segíthet (kicsit döcög néhol, de egy egész jól átlátható verziókezelő gui).
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Series 8 S8 41-45mm Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év Apple Garanciával.
- Eladó ROG STRIX B550-F GAMING / Garancia 2026.07.19
- BONTATLAN Új Ipad 2022 10th Minden szín 1 év hivatalos Apple Garancia AZONNAL ÁTVEHETŐ DEÁK TÉRNÉL.
- HTC Vive Link Box 2PU6100
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 14 M3 Pro MAX 14 30GPU 36GB 1TB Magyar billentyűzet Azonnal átvehető.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest