Új hozzászólás Aktív témák

  • sebijani1982

    senior tag

    Sziasztok!
    P20 Pro topikban, Tommee 18804-es hozzászólása [link] segítségével életre keltettem egy halott kijelzős P20 Pro-t, tv-n.
    A számsoros képernyőfeloldást kivettem, így a készülék feloldása egyszerűsödött.
    Fejlesztői beállításokban bekapcsoltam az USB hibakeresést.
    Elkövettem azonban egy hibát:
    Bekapcsoltam a mutató helyének kijelzése opciót.
    Így viszont csak ennek a feature-nek a fedvényét látom a tv-n. Ha zárom a kijelzőt, akkor a fedvény és a zárképernyő (az órával és egy kis lakattal) látszik, azonban, ha nyitom a készüléket (két space), akkor csak a fedvény marad és sötét képernyő a szürke pozíció kijelzése sáv alatt. Azonban az értékek nem változnak hiába mókolok egérrel vagy billentyűzettel....
    Illetve, ami még furcsa volt amikor még láttam a kijelzőt, hogy nem találtam opciót a fekvő (kvázi számítógép utánzat) módra. Valamint az értesítési "redőnyt" sem jelenítette meg, ha lehúzást csináltam.
    Kérdésem, van valami mód a mutató helyének kijelzése fedvény eltüntetésének? Vagy, hogy mellette legalább a képernyőt is lássam?

    "Ob's stürmt oder schneit, Ob die Sonne uns lacht, Der Tag glühend heiß Oder eiskalt die Nacht. Bestaubt sind die Gesichter, Doch froh ist unser Sinn, Ist unser Sinn; Es braust unser Panzer Im Sturmwind dahin."

Új hozzászólás Aktív témák