Új hozzászólás Aktív témák

  • FREaKBoY

    újonc

    Sziasztok most regisztráltam úgyhogy ha valamit rosszul rossz helyre írok csak finoman légyszíves. :))
    Szóval én úgy jártam hogy volt egy bluepanther hdmi kimemetes tabim aminek a képernyőjét lenulázta a kisfiam (3 éves ez inkább az en felelősségem). :)
    NEM OFFolok. Akkor én ugy döntöttem hogy lesz egy jo kis androidos kütyüm belöle.
    Igazából tudom hogy vannak magasabb igények de nekem a hdmi megfelelő az XBMC mostmar kodi is tökéletes. Na persze mooviesharkkal. Ezt 2 évig használtam (nagy szerelem volt vagyis jol ment) csak sajnos ki éget benne valami. :((( pontosabban az az ici pici video kari hogy igy fogalmazak.
    Amiért irok és egyben a kérdésem felétek.
    Most vettem 3000ft ért egy törött kijelzös orion tab 970dc tabit. Szét patintottam kihuztam az lcd t, hdmi be hard reset, alap androidon kodi a play röl.
    Nem tudom miért lép ki film közben. A ram elég neki mert ennyit tudni kell es meg is néztem. (Naplózással) a kodi beállítások a hang meg minden ugy van ahogy itt utána olvastam. De online film közben kidobb (van hogy 5 perc de van hogy 20perc után) de nem az android ig hanem mintha meg állítanám a stop al a filmet. Es felhozza a kodinak a film közbeni menü-jét. Es lépeget a play pause gombok között magától. Lehet az erintő panel érzékel még? Szóval mi lehet a baj? :W

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák