Új hozzászólás Aktív témák

  • DarkByte

    addikt

    Sziasztok!

    Egy [Prestigio Multipad 4 Quantum 9.7] vásárlásán gondolkodom. Amire kellene: böngészni, szakkönyveket olvasni pdf-ből. Játék nem különösebben érdekel, néha benézhet Plants vs. Zombies kategóriájú valami casual cucc de nem jellemző. Néha filmezés, 720p mkv-kkal szoktam általában mozizni, az gondolom egy MXPlayer-el megtámogatva már kb. semminek nem akadály. Kamera minősége teljesen hidegen hagy. Még notiban se használtam webkamerát soha beszélgetni, fotózni meg végképp nem fogok vele.

    A kérdésem, hogy mennyire megbízhatóak a Prestigio tablet-ek, életemben nem hallottam erről a márkáról. Mennyire jók a firmware-jeik, mennyire vannak szétbarmolva (képek alapján eléggé Vanila Android-nak tűnik), számítsak-e erre 4.2-es Android-nál jobbra hivatalosan vagy nem erről híres a cég? Úgy olvastam a WayteQ-nél érezhetően jobbak. Sebességben mit lehet várni a Rockchip SoC-tól? Attól félek hogy most Nexus 5-öm van és annak a sebessége mellett nehéz lesz megfelelni ennek :D Viszont Nexus 10 itthon nem kapható hivatalosan és nem is túl olcsó. :( Felbontásban nem szeretnék 10"-on 1280-as panellel vesződni. Már a Nexus 5-ben is Full HD panel van, ekkora méreten nagyon szembe ütköznék vele szerintem. Persze a másik oldalon ott van hogy vajon ez a Rockchip csodabogár képes-e kihajtani ezt a kijelzőt. Hmm.

    Neten nem nagyon lehet értelmes használt közbeni videót találni róla. Engem pl. kimondottan érdekelne hogy Chrome mennyire lehet stabil rajta. Több ilyen kisebb márka által gyártott tablet topikjában olvasom hogy a Chrome képes megölni a tab-ot, gondolom valami natív kódrészlet inkompatibilis valami driver-el.

    Mod: most látom hogy babicsbalu-val kb. hasonló igényeink vannak :)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák