Új hozzászólás Aktív témák

  • Multi13

    tag

    #45242 _seth_
    Látod, látod, ha a nem a Diamondot, hanem a Quantumot veszed meg, akkor még tokot is kaptál volna. :P
    Jóó persze, ha a fehér szín alap feltétel volt, akkor sok választásotok nem volt ennél a típusnál. :DDD Remélem beválik a készülék! ;)

    #45245 Andyka0908
    AZ 1 GB-os partíción (/data) általában csak az apk-k és a hozzájuk tartozó cache tartalom szokott tárolódni. Ezeket az apk-kat (nem mindegyiket) át lehet helyezni a "nagyobb" belső tárhelyre is a beállítások/alkalmazások menüben. Itt kiválasztasz egy tetszőleges alkalmazást, majd ha van olyan opció, hogy áthelyezés SD kártyára, akkor touch oda. :)
    + ajánlom a Cleaner Master program használatát, mert ennek a segítségével sok helyet fel lehet szabadítani az eszközön.

    #45268 Mercutio_
    Nekem egy ilyen Quantum van és teljesen meg vagyok elégedve vele. Az összeszerelés sztem kiváló (nem recseg/ropog) és a kijelző sem világítja át a hátlapot mint pl. az egyes Alcoroknál, mert Quantumnál ez eleve alumínium.
    Vétel előtt én is olvastam több helyen, hogy a wifire panaszkodnak, de ettől független bevállaltam és utólag jól tettem, mert szerencsére semmi rendellenességet nem vettem észre (olvastam korábban olyat is, hogy a router nem megfelelő beállítása is okozhat ilyet). Én egy DIR-636L routert használok otthon és a legtávolabbi szobában is (2 fal) kb. 70%-os jelerősséget lát a Quantum.
    Szervizzel kapcsolatban nincs még tapasztalat (remélem nem is lesz), de mikor még vacilláltam több márka közül, akkor az edigis ismerős azt súgta, hogy ha előnyben részesítem ezt a szempontot, akkor ezt a márkát ajánlja. Ami tuti, hogy 2 év gari van rá és ha jól emlékszem itt is ilyen háztól-házig garancia van.
    Ha esetleg vmi kérdésed lenne még a tabbal kapcsolatban, akkor nyugodtan írj! ;)

    [ Szerkesztve ]

    Galaxy Spica -> ZTE Blade 3 -> Galaxy S3 -> Lenovo P70 -> Galaxy A8 -> Galaxy S21 -> Galaxy S24

Új hozzászólás Aktív témák