Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. november
Új hozzászólás Aktív témák
-
CoolMan
MODERÁTOR
Uraim! Legyetek szívesek az OFF-ot abbahagyni! Köszönöm.
-
Tom5
addikt
MyAudio 808DCC-t érdemes még venni? Nagyon megtetszettek a tabletek, otthoni ágyban dögléses netezéshez, filmnézéshez kellene. Játék nem szempont nem vagyok gamer. 38K-ért lenne most egy augusztusi, igen jó állapotban, garival mindennel. Vélemények?
-
LámaZ
addikt
Ha a tableted nem tudja alapból a Bluetooth-t - márpedig nem tudja! -, akkor szívás lesz.
Én az UG802-essel próbáltam USBbe dugott Bluetooth-csatolót (dongle) használni, de nem ment.
Androidos Bluetooth driver kellene. Az angol fórumokon(slatedroid, XDA) lehet, hogy van erre megoldás.[ Szerkesztve ]
Legyen minden jó!
-
törölt tag
Sziasztok!
Melyik tabletet ajánljátok az alábbiak közül:
wayteq xtab-70dc (ezt semmelyik boltban nem találtam sajnos )
ConCorde Tab One 8gb
Navon platinum 7 II
Funscreen LUNA 8c40
Koobe s7
DPS Dream 9Ezek körül szeretném valamelyiket.. de ha tudtok mást ajánlani ujan 40 alatt, az is érdekelne. A memória nem fontos, microsd-vel minden bovithető. Amire lenne használva: netezés, olvasás, skype (kamera nélkül)..
-
krokk
senior tag
válasz #25276416 #28361 üzenetére
karácsonyra kell?
a 70dc lenne a legjobb ezek közül. de elvileg a concorde one is jó.
ha nem karácsonra kell akkor szerintem várd meg a januárt. jön a 70dci az sokkal jobb lesz.
illetve szintén januárban lesz újra concorde tab play. ez picivel 40felett van (45). de nagyobb méret (8") meg még 1-2 helyen van 1-2 darab ebből is. én előrendeltem és tegnap átvettem. nagyon meg vagyok vele elégedve.the funniest thing about this text is that by the time you realize it doesn't say anything it's too late for you to stop reading it
-
Watto1991
senior tag
100 000 Ft-os árhatárral mik a jelenlegi "best buy"-ok 7 és 8,9"-on ?
Köszönöm előre is !
-
rayman2006
tag
Sziasztok!
Erről mi a véleményetek?
BLUEPANTHER Voyager XL
BLUEPANTHER menyire megbízható márka van olyan jó Concorde vagy Myaudio?
Köszönöm. -
fordjee
aktív tag
válasz rayman2006 #28365 üzenetére
Amit nem árt róla tudni, hogy nagyon gyenge a wifije. Alig találja meg a jelet.
Itt egy teszt róla:
http://www.wikitech.hu/tesztek/2012/10/31/teszt-bluepanther-voyager-xl-az-oriaslepke/fordjee
-
CHIPman
nagyúr
Üdv. Jónak tűnik a Play, és gonolkodom, hogy magamnak is vegyek egyet, viszont nagyobb kéne. Minimum 9", normális 1024-es képernyő(de inkább nagyobb), erős kétmagos hardver jobb támogatással. Tehát az aPad 9.7 IPS jó lenne, csak legalább egy Jelly Bean kéne rá. Van ilyen a magyar piacon?
hardverapro.hu/tag/chipman
-
Mezcal
addikt
Akinek van Tab Play-e mondja már el, hogy milyen erős a wi-fi.
Playstation 5 SE CFI-1116A - Bugatti Divo távirányítós
-
-
laszlohu
addikt
válasz rayman2006 #28370 üzenetére
A honlapon 4.0.4 - et írnak, de ha alapból nem az van rajta,az alábbi linkről frissíthető a 4.1 - re :
[ Szerkesztve ]
-
Crondore
tag
Tegnap megjött a tabletem (Ainol Hero)a GadgetGreats -ről... Örömömet csak rontja, hogy hibás a képernyő kezelése(pörög magától, dobálja fel az appokat valahogy így: http://www.youtube.com/watch?v=NnzLFghxDu4 ), úgy hogy megy vissza, elég egyszerű történet. GadgetGreats eddig korrektek(levélben ez könnyű - mondatja a rossz májam... ), majd látjuk később mi lesz.
De a lényeg amiért írok...
Alaposabban megnézve a tabletett :
- eleve fólia nélkül jött,
- apró karcolások a toucscreenen, de nem feltünő,
- szétszedtem, és látszik, hogy volt már szétszedve, csavarhúzó nyom, meg ilyesmi van rajta belül, a képernyő hátulja megnyomva megkarcolva...Szóval ez egy másodkézből, származó, vagy egy renew tablett new-ként eladva...
Ezt hogy gondolják?
Szerencsére szervizesként is dolgozom így elég gyorsan kiszúrtam a külső jeleket, a belső jelek meg önmagukért beszélnek...
Csak érdekesség képen hogy ilyen is van... nem idegesít a dolog mert azzal nem leszek előrébb...
Meg hogy érdemes odafigyelni, olyasmire is amire nem is gondolna az ember, azt nem tudom, hogy az eladó, vagy a gyártó-e a hunyó. De most nem hiányzott egy azonnali visszaküldés költsége, ami nem a világ cc 6rugó, de ennyivel lesz többe a gép... -
laszlohu
addikt
válasz rayman2006 #28373 üzenetére
Én is olvastam ilyet, de az user error volt állítólag ( rossz wifi csatorna, router beállítás, mac szűrő )
hozzáértővel kimérette a cég, és ő szerintük nincs gond a wifivel.
Van, akinek 4 betonfalon keresztül is fogja a jelet. -
oriic
HÁZIGAZDA
Hm, újra segítségeteket kérném.
Cégnél vezérigazgató úgy döntött, hogy tabletet szeretne, így többek között az én segítségemet is kéri.
Van pár kitétel a dologhoz.
-Csak és kizárólag új tablet jöhet szóba.
-Budapesten lehessen megvásárolni üzletben, tehát ne webshop és hasonló helyről lehessen beszerezni.
-Kijelzőméret minimum 9 col.
-3G nem szükséges, wifi igen.
-HDMI nem szükséges
-Kijelzőfelbontás: Nagyobb legyen mint 800x480
-Akksi jól bírja
-Maximum 60.000ft amit szánna rá.
-Ne kelljen várni rá, azonnal vásárolható legyen.
-Moddolva, rootolva, szoftver csere nem lesz, csak arra kell neki a tablet hogy email-ezni tudjon kényelmesen.Ti ezeket a kitételeket látva mit ajánlanátok?
[ Szerkesztve ]
Live-Die-Respawn
-
@tco@
aktív tag
Sziasztok
Koobe s7 easy tabletről nincs valami tapasztalat? Semmi infó a topicokban, teszt, kb semmit nem találtam róla. Concorde onetab jöhetne még szóba, de az gyanúsan olcsó (22k)
Főleg olvasásra kéne amúgy, meg néha netezgetni, kemény flash tartalmak nélkül persze. Köszi![ Szerkesztve ]
-
krokk
senior tag
válasz Mezcal #28368 üzenetére
hát tegnap van meg este próbálgattam, 1 fal és 4 méternél kb fél jelerősség, itt még használható volt, ha már arrébb mentem másik irányba ahol mondjuk úgy 2 fal vastagságot kellett volna átvinnie ott már nem ment.
mobil viszont simán megy még ennek a távolságnak a dupláján is (csak nagyon lassan és sokat dobja a jelet)
szóval a mobilhoz képest gyenge, de számomra ez még megfelelő mert ennél távolabb nem fogom használni, vagy ha igen: van mobil hotspotom.the funniest thing about this text is that by the time you realize it doesn't say anything it's too late for you to stop reading it
-
LámaZ
addikt
válasz buta29030 #28382 üzenetére
MAGYAR vezérigazgató.
Én a kolléga helyében elvinném a médiamarktba, oszt válasszon magának, amit akar. Ha nem tetszik, magára vessen.
10”-os tabletem (is) van - és van egy 7”-os tabletem is - kiválóan emailezek vele.
Amúgy Samsung, Google Nexus, Sony, Asus, HTC ilyenek... vannak ott bőven, és persze ipadok is.Rég megérdemeltem volna egy vezérigazgatói posztot, én biztos fellendíteném a magyar gazdaságot.
[ Szerkesztve ]
Legyen minden jó!
-
ph2012
senior tag
A Tesco-ban lehet kapni 20.000 Ft-ért egy MyAudio 7"-os tabletet. Minőségileg milyen jó gép és meddig bírja az aksija?
Vanegy másik 20.000 Ft-os aTab tablet is. Ez milyen minőségű és akkuidejű?
Köszi.
-
Osynho
addikt
Ezt miért csinálja az Aurora II? Aokp rom van rajta. Wipe cache segíthet?
-
bylow
senior tag
Hali!
Valaki meg tudná mondani hogy hány magos a : Allwinner cortex A8 processzor ?
Vagy hol lehet ennek pontosan utána járni?ByLow #
-
törölt tag
Sziasztok!
Kifogytak a boltok.. Már csak 3 tableten gondolkodok :
Wayteq xtab 70i
Navon pl. 7 II
S7 easyMelyiket valasszam??
-
bylow
senior tag
válasz buta29030 #28387 üzenetére
Szerintem 3 tagú cégről van szó ! Vez,ig.- Főnök.- Alkalmazott.
Simán valami komolyat kell venni, hisz le tudja írni az adóból! HÁT NEM EZ A DIVAT ???
Ja, és ha hurcolászni akarja magával akkor szerintem a 7"-os sokkal kényelmesebb mint a nagyobbak.
Na mind1, de télleg jó a sztori(#28391) z0d1AK : Akkor jól sejtettem! Köszönöm !
[ Szerkesztve ]
ByLow #
-
Richee11
senior tag
40-45 ezer ft értékben milyen tabletet ajánlotok?
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- iPad 10th. 64GB Wifi Hibátlan/1-3 hónap gar./Akku 98%/p3808
- ÚJ Surface Pro 10 Business edition Intel Core ultra 5 135U 16GB RAM 1000GB SSD
- GIGA ULTRA AKCIÓ!!! iPad Pro billentyűzet MAGIC KEYBOARD 11"
- Samsung Galaxy Tab A9+ 8/128GB ÚJ 12hó jótállással!
- iPad Pro 2022 M2 11 wifi+ cellular 1 év Apple jótállás +számla
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest