Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • válasz schawo #7323 üzenetére

    Nálam addig amíg a gyári GT1_102M0 ROM volt rajta egyszer sem csinálta a zöld villogást! Ahogy frissítettem OTA.n 103M0 ra onnét kezdődött a villogás és hiába csinálok rajta totál törlést USB Burning tool al Force Erease All opcióval felteszem akár a 103M0 vagy a 104M0 ROM ot az sem segít!

    Én úgy vettem észre hogy minél sötétebb a megjelenített kép annál jobban/gyakrabban jönnek elő a zöld bevillanások! Tehát világos/szürke(pl főképernyő) ott nem csinálja eggyátalán, de pl ha a gyári fájl kezelőt megnyitom ott meg csinálja 10-15.másodpercenként, mert ott ugye fekete a háttér! De az a érdekes hogy filmeknél(Kodi alatt) meg mindha megszűnt volna mert ott meg nem látom mostanában!

    Tegnap rátaláltam a gyárilag rajta lévő 102M0.img re még azt megpróbálom feltenni hátha olyan lesz mint új korában!

    Voltak olyan tippek is a fórumokon, hogy esetleg a túl melegedéstől jönnek elő ezek a zöld bevillanások, ezt is kizártam mert tettem erre is egy jó nagy hűtő bordát az soc -ra amivel nem ment fel bármilyen aktív használat alatt se 35.fok fölé az soc de akkor is ugyan úgy bevillant!

    Volt olyan 5lete is valakinek, hogy a fejlesztői beállításoknál kapcsoljuk be a 2D -s megjelenítésre is hogy a GPU -t használja de ettől sem lett jobb a helyzet!

    Tehát bármit csinálok nálam mindég jelen van a villogás kb ezt csinálja mint itt a film alatt csak nálam nem kell filmet indítani, mert ott meg nem is csinálja!

Új hozzászólás Aktív témák