Új hozzászólás Aktív témák

  • válasz easy...rider #57088 üzenetére

    Nagyon sok BOX.nál található ilyen vaslapos hűtés, PL: a remek Beelink GT1 nél is(meg kb az összes Beelink nél)
    Én sokat próbálgattam már nem kicsi hanem 50x30x7-10.mm bordákkal kiváltani ezeket a vas lapokat, direktbe az SOC.ra a híres MX4 pasztával megtámogatva feltenni a lehető legnagyobb bordát ami bele fér az adott házba, és szinte csak 3-5.fokot hozott, szóval ez a vas lapos megoldás elég jól ki van találva.
    Jól elviszi a hőt az SOC.ról, és ahogy mondtad van még egy hasznos funkciója nehéz tőle a BOX, és nem fogja egy vastagabb HDMI kábel sem elrántani vagy fel billenteni!

    Az inkább a probléma hogy nagyon picikék ezek a dobozok és meg reked bennük a meleg, hiába teszel rá akkora bordát ami MAX elfér bennük nem tud kijutni a házból a meleg persze van 1-2. kivétel ahol szépen megvan csinálva a box szellőzése legalább alul, az javít valamit a helyzeten,és még lehet még egy picit rásegíteni ha a box aljára ragasztasz magasabb gumilábakat, mert ugye a TR99 nek vannak lábai de kb 1.mm emeli fel, hiába van szellőzés az alján beszorul oda alá a meleg!

    én ilyen gumilábakat használok ezek 2,5.mm-t ki elemlik a boxot ott már tud mozogni kicsit a levegő!

    Szóval nincs sok értelme a TR99 nél lecserélni a vaslapot, max az amit írtam a gyári Thermal padot egy jobb minőségűre cserélni, és a lap alá az 1.mm vastag alátétek, ahogy észrevettem ez a S905X2 SOC nem olyan forró fejű mint a 905X vagy a még melegebb S912

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák