Új hozzászólás Aktív témák

  • slecht

    aktív tag

    Hi!

    Először is, nem akarok megsérteni senkit, de szerintem "elkél" egy kis teszteredmény S912-részről.

    Egyesek szerint normálisan működik az LE S912-n is.
    Nos... Én ezt cáfolom. Bárki bármit mond, az alábbiakat több napon át teszteltem.

    Mivel van S912 és S905 boxom is, ezért olvasva egyes fórumozók elégedettségét S912 LE alatt, gondoltam kipróbálom úja a GT1 Ultimate boxomat. Nos a tesztelt időszakban az alábbiakat tapasztaltam, és megvédem bárki előtt az eredményeket. A boxom simán újraindul legalább naponta egyszer, jó esetben, ... rossz esetben simán kikapcsol. Simán lefagy a box egy átlagos SD tartalom lejátszása alatt. Értem ezalatt azt, hogy ha megnézek egy filmet, de a vége főcímet nem akarom látni, akkor simán nyomok egy stop-ot, és láss csodát, a box simán nem ad jelet magából, de a kis led az elején világít, mintha menne minden rendesen. Ilyenkor csak egy ki-bekapcs segít.
    Mielőtt bárki azt mondaná, hogy ezek S905X alatt is észlelhető problémák, azoknak jelezném, hogy nem!!!
    Pontosan annyi ideje megy - és ment előtte hónapokig probléma nélkül - a Mini M8SII 1/8 boxom, mint az Ultimate 3/16, és azóta nem tapasztaltam semmilyen problémát. A box zökkenőmentesen torrentezik kb 72 órája, míg ez S912 alatt max 9 óra volt (beleszámolva azt is mire észleltem, hogy nem megy a box, mert egyszerűen kikapcsolt). Közben megnéztem legalább 10 SD tartalmat is, és nem volt vele semmi probléma.
    A fentiek, és személyes tapasztalataim szerint, bárki aki azt mondja, hogy nála zökkenőmentesen megy az S912 LE alatt, az simán hazudik, vagy csak álmokat dédelget, és soha nem próbálta és nem is élte át, milyen az, amikor egy box simán teszi a dolgát, és nem is igényel felügyeletet. Nos azoknak jelezném, hogy dögunalom, mikor nem kell lesni a lejátszót, hogy megy-e minden rendesen, mert MEGY.

    Ismétlem, senkit sem akarok megbántani, de ég és föld a különbség LE alatt S912 és S905 terén.

Új hozzászólás Aktív témák