Új hozzászólás Aktív témák

  • CWorm

    aktív tag

    Sziasztok, szeretnék egy kis segítséget kérni, mivel a Google nem segített.

    Nem volt még ilyen eszközöm, de nemrég vettem egy Minix Neo U1-et, gondoltam először használom majd, ahogy van, aztán ha valami nagyon nem jó, akkor kipróbálom a LibreElec-et. Most van egy problémám, de emiatt még nem szeretnék LE telepítéssel szüttyögni, meg talán az sem oldaná meg.

    A gond az, hogy az "XBMC for Minix" lejátszó néhány perc után úgy tűnik, hogy nem tud visszacsatlakozni a NAS-ra, csak ha kilépek belőle és újra elindítom.
    Elmagyarázom részletesen:
    Egy külső vinyó van rákötve az Asus RT-AC87U router-re, amin a gyári firmware fut, és ott van megosztva a vinyó UPnP (=DLNA?) szerverként. Ez működik is rendben, és az XBMC-ben is fel tudtam venni forrásként. Tudom is böngészni, filmeket lejátszani, stb. Viszont az elég idegesítő, hogy sorozatnézésnél állandóan ki kell belőle lépnem, miután megnéztem egy (20 perces) részt, majd újra elindítanom. Ha nem lépek ki, akkor azt csinálja, hogy amikor szeretném böngészni a vinyó tartalmát, akkor azt írja, hogy "Can't connect to source network". Hiába mondom neki, hogy refresh library, nem segít. Ha kilépek, majd vissza, akkor rögtön böngészhető a vinyó, tehát még az sincs, hogy esetleg elment volna aludni.

    Valamit én bénázok esetleg? A router beállításaiban semmi olyan opciót nem találtam, ami segíthet, se magában az XBMC-ben...

    Előre is köszönöm a tippeket.

    Félig ember, félig medve, félig disznó

Új hozzászólás Aktív témák