Hirdetés
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Life is Strange: Double Exposure teszt
- World of Tanks - MMO
- Assetto Corsa Competizione
- Battlefield 4
- PlayStation 5
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Íme a végleges gépigény
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- EAFC 25
- Battlefield 2042
Új hozzászólás Aktív témák
-
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz keIdor #35604 üzenetére
Ez ilyen. Hiába "turn up the light and just works" jellegű a dolog, azért a tartalom szempontjából igazodni kell hozzá, és a nem igazodsz, akkor néhol túlságosan fura jellege lesz az egésznek. Márpedig egy játék kiadás előtt pár hónappal nem fogják a újrakreálni a tartalmat, hogy egy effekthez jobb legyen. Örülnek, ha befejezik a fejlesztést időre.
(#35606) t72killer: Amiatt hibázna máshol is, de csak a Wolfi 2-re jellemző, ott is ritkán. Szerintem valami apró szoftveres gebasz lesz, csak nem tudni, hogy a driver vagy a játék.
[ Szerkesztve ]
Senki sem dől be a hivatalos szóvivőnek, de mindenki hisz egy meg nem nevezett forrásnak.
-
Shing
őstag
válasz keIdor #35604 üzenetére
Sztem ez dizájn kérdés, alapból csillog minden. Az épületromok közötti letört lécdarab mintha 5 perce lett volna lakkozva, a téglafal is úgy veri vissza a fényt mintha tükörsima felület lenne.
RT-t pedig duplán eltúlozzák, hogy látványos legyen a változás. Mint az ENB-s autótükröződés GTA játékokban. Baromi jól néz ki, de egyáltalán nem realisztikus.Egyébként ne zavarjon senkit az RT. Majd pár év múlva kilehet próbálni ezeket a játékokat csúcs grafikán azt' kész. Mire én az új Metro-ig eljutok már 3-4 szériával későbbi GPU-t fogok használni... a játék meg szép lesz, hiába régi. Most is vannak szép 6-7 éves játékok, mert csúcsra járatták őket, nincs ezzel gond, direkt jó.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest