Új hozzászólás Aktív témák

  • MPowerPH

    félisten

    válasz Raggie #9513 üzenetére

    Minden alapon volt tegnap, semmihez nem nyultam mar a vegere, csak az integralt hangot lottem ki BIOS -ban, meg a sz@r kezdokepernyot. :N A ram tan 2400MHz -n ment...
    Eloszor en is azt hittem, igy elso korben a subokat hagytam, es csak siman toltam egy 3600 -as frekvenciat, ugyan ugy restart. Aztan csak sima XMP, az is 3600, csak elengedett sub -okkal, ugyan ugy rossz. Persze mindezek elott a TM5 ment 1,5-1,5 orat hiba nelkul, azt mindig futtatom uj ram setupnal. :)
    A vegere belottem mindent auto -ra. Reggel 10 percig nem tudtam bootolni, folyamat crashelt, aztan jott a Win helyreallitas. Aramtalanitas, BIOS profil ujra betoltese megoldotta, de csak par orat volt jo, utana ujra elkezdte.
    En azt nem ertem, full terheles alatt miert tudnam orakig igy hasznalni? Mert konkretan tegnap mar idegemben hagytam 6 magon menni majd 2 oran at, es vitte, 5GHz korul, folyamat. Befelyeztem, elkezdtem emailezni, es 10 perc mulva idle, email iras kozben bumm, restart. Ezt soha nem fogom megerteni. :N Mert az orajelet a proci birja, hiszen stabil, eros terhelesen is. Aztan terheles nelkul meg valami valahol keves lesz.

    Ma minden szuper, vissza ment a regi BIOS, ramot is belottem a regi setupra. Annyi, hogy most 200MHz -vel lassabb a cucc 3 magos terhelesnel. Ez a decemberi BIOS, 1.1.9.0 AGESA.

    [ Szerkesztve ]

    Don't Tread On Me

Új hozzászólás Aktív témák