Új hozzászólás Aktív témák

  • HSM

    félisten

    válasz MPowerPH #3123 üzenetére

    Fején találtad a szöget. :K Nálam az aktív hűtés miatt szóba sem jöttek. Mondjuk az olcsóbban jobban felszerelt (és passzív :DDD ) B550 lapok mellett azért erősen csökkent a létjogosultságuk is, szerintem az átlagfelhasználó nem sokat profitál az X570 extra tudásából, főleg, hogy ram tuning és VRM-ek terén is igen erősek lettek a jobb B550-ek.

    #3128 Devid_81 : Nekem személy szerint két bajom is van ezzel, egyfelől "felesleges" zajforrás, másfelől megbízhatóság sem olyan, mintha nem lenne. Ehhez kapcsolódik, hogyha elöregszik, akkor ezek a pici ventilátorok igen kellemetlen csörgő-zörgő rémséggé tudnak változni.

    "jol meg kell nezni mit veszel kulonben ugranak a PCI-e lanek innen onnan"
    Maximálisan osztom a véleményed. :K Bár emlékeim szerint ez X570-re is ugyanúgy igaz. :DDD A Gigabyte B550 Aorus Elite lapon, amit választottam szerintem igen jól megoldották ezt, az összes port mindig használható, és van két 4X-es NVMe slot (nyilván az egyik csak 3.0), és a két 1X-es PCIe slot mellett egy fizikai 2X-es 3.0 port is, ami ráadásul hosszú. [link] Ez egy erős érv volt a típus mellett mikor B550-et választottam. Mindezt kb. 50 000 forintért.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák