Új hozzászólás Aktív témák

  • _Horka_

    aktív tag

    válasz MPowerPH #2822 üzenetére

    Hmmm... nálam simán és flottul ment minden. Azonban, nem csak én voltam ilyen "szerencsés". Nem mondom, hogy nincs olyan, mint a példád is mutatja, aki szenved vele, de szerintem, a nagy "átlag"-nak nincs gondja sem az alapon járatott, sem a tuningolt procikkal (itt már azért nagyobb a "szórás"). Amit ki szerettem volna hangsúlyozni, az az, hogy tudtuk, hogy elég bétás lesz a kezdet. Az új felépítésnek ez az ára. Mindig ez volt és ez is lesz. Az intel nem egy túl jó példa, mivel hosszú évek óta nem feljesztettek, csak csiszolgattak a procijaikon. Stabilak? Azok. Lemaradtak? Le. Ezért van most a te gépedben is 5950x és nem I9-es. Meglásd, ha az intel is vált arcitecture-t, ott is lesznek gondok bőven. Ezt borítékolhatod... :)
    BTW igazazad van abban, hogy ezért nem megymagot dobáltunk, hanem súlyos pénzeket adtunk. Szóval, illene ha gond nélkül menne (no nem a tuning, de alapon minden).

    STRIX B650E-E, AMD Ryzen 7 7700X, MSI GXT 4070ti, KINGSTON FURY Rendegade 6400MHz 32GB @6000 - KF564C32RSK2-32, Fractal Design ION+ 760P

Új hozzászólás Aktív témák