Új hozzászólás Aktív témák

  • RetepNyaraB

    veterán

    válasz R3laX #25497 üzenetére

    Fordítottam egyet az eddigi metodikán (amelyet pl. a Hydra is követ teszteléskor), a példád követve. Eddig a legerősebb magokat próbáltam legjobban mínusz CO irányba tolni, mondván kevés a drop, magasabb a hőfok, tehát minél kisebb fesz annál magasabbra szalad. A gyenge magoknál a fordítottja. Ez vezetett mára a teljes katasztrófához. Pedig hangsúlyozom a Hydra is így tesztel; ha elhasal az oc, emel a feszen.
    Ehhez képest hasraütöttem és a két erős mag kapott -10, a gyengébbek -20 CO-t. Plusz 100Mhz override. Limitek 95W 60A 120A. Persze a Watt a legerősebb limitáló tényező itt, de én már nézem a villanyórát keményen. Ez nyilván bármiféle teszt és különösebb töprengés nélkül végeztem, mert gondoltam annál szarabb nem lehet, mint eddig volt - és legnagyobb meglepetésemre zokszó nélkül lefutott a CB23, illetve játszottam egy óra Exodust és egy óra CP2077-et. Egyik se dobott ki. Mégse értem az egész működési elvet egyáltalán, ha jól értelmezem az eseményeket :DDD


    Single 4750Mhz stabilan, 1,33V körül. Multi 4550-4625Mhz között ugrálva, 1,3V. 70 fok alatt marad végig. Ha nem adtam plusz tempót, akkor jobb volt a multi, gyengébb az egyszálas, érthető okokból. Nem komoly eredmény, viszont fut. Ugye a Watt limit. Nekem megfelel, ha nem fog kidobálni.
    Köszi a szemléletváltást :R

    [ Szerkesztve ]

    "I don't know half of you half as well as I should like; and I like less than half of you half as well as you deserve."

Új hozzászólás Aktív témák