Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Timer

    veterán

    válasz fudi2002 #13570 üzenetére

    Annak önmagában nem láttam semmi értelmét az én esetemben, hiszen a kétszáz megahertz plusztól kábé semmilyen előrelépést nem lehetett remélni, ráadásul elég sok minőségi problémát is lehetett olvasni a hűtőbordákkal kapcsolatban. Értem én, hogy calculatorral lehet húzni, és az milyenjajjdejó, csak nem érdekel, mert a sebesség mellett nálam a stabilitás kiemelten fontos. A Tridentnél volt rá nagyobb szánsz, hogy úgy gyorsul valamit a rendszer, hogy nem kell órákat a beállításokba majd a tesztelésbe ölve elégedetten hátradőlni, majd két nap múlva egy "a f*szért nem bootol már megint!?" helyzettel szembesülni. Szívtam eleget júliusban, amikor az első két-három UEFI verzió sorozatban állítgatta le a vízpumpát a hűtésemen..

    Ha nem lett volna egyértelmű, nem sírni jöttem ide az első poszttal, csak segíteni szeretnék azoknak, akik pont ezzel a szettel és a Ballistix-szel szemeznek, mert itt is, és a RAM topikban is rendre felmerül ez a kérdés. És ha teszteket nézel, bizony azt látod, hogy valamivel jobb a 3600-as szett, miközben az én példám meg azt mutatja, hogy nagyjából semmivel sem az. Ez a lényeg.

    Egyébként én is visszaküldhetném, lehet, meg is teszem, de egyelőre még nem döntöttem el. Tervben van a 3700X beszerzés nyáron, vagy ha jön az utódja, akkor az, és a következő generációnál jó eséllyel már a 3600 lesz az alap, amit érdemes lesz használni. A RAM árak ráadásul ismét emelkedni fognak, ebben biztos vagyok.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák