Új hozzászólás Aktív témák

  • tusi_

    addikt

    válasz worxland #12420 üzenetére

    Akkor leirom neked megegyszer, hatha 2. jara sikerul megertened.
    A processzorom, kb 35 es 65 kozott ugral(t). Rgo, hiaba allitok be az atish altal is ajanlott profilt, mar belenyalt a 65 fokba es BEPORGETI A VENTIT. Esetleg lehetne 70 fokra allitani, de az meg -szvsz- mar tul magas, hogy ott kezdjen dolgozni, regen nemtudja azt a boostot, amit tudna huvosebben. Irtam, hogy idegesit az allando felporges. Eddig tudsz kovetni?

    Ezert linearisra allitottam, hogy folyamatosan emelje es akkor talan nem eri el a 65-t windowsban, mert mar korabban magasabb ventit kap az arcaba. De igy meg "hangos". Nem ugy mint egy olcsobb huto, de NEKEM zavaro a hangja. Ha jatszom, leszarom, mert fulessel tolom. De ha csak netezek, vagy akarmi, akkor zavar!

    Viszont, megvan a megoldas. Beallitottam azt amit egy youtube videoban lattam es azota emesztheto lett a homerseklet es a zaj is, es lemegy idleben 1 volt ala a fesz is.Hofok kb folyamatosan 50 fok, de ezt pont leszarom, csak ne ingadozzon. Powerpackage most eloszor 16W a 25 helyett.

    A windows szombati, 1909, chipset a legutolso az AMD oldalarol, csakugy mint a BIOS, ami viszont szerintem BETA.

    Masik problemam is megoldodott, stuttering az ACC alatt. Nem a processzor volt gyenge, vagy a VGA, hanem a qrva freesyncet nem szereti ez az egyetlen jatek. Mind1ik masik megy rendesen villogas es stutter nelkul freesyncen, csak ez nem.

    Mivel 2x kifagyott a jatek, mert ki be kapcsoltam a monitoron a fresyncet, hogy talaljak meg egymast, ezert vmi megserult a jatekban vagy mittomen. Semmilyen beallitas mellett nem ment 55 fps fole a game, VGA Load 35-40%. Kikapcsoltam a freesyncet es folyamatos a kep, meg a rajtnal is 85 FPS korul vagyok 0,1 Lowban is, ami eddig elkepzelhetetlen volt.

    Venti profil most 65 fokig kb 40%, onnantol full, de el sem eri a 65-t, se idleben se a jatek alatt.
    Szoval orombodotta. :DDD

    eat, sleep, play, replay

Új hozzászólás Aktív témák