Új hozzászólás Aktív témák

  • Darmol

    senior tag

    válasz kocsiska15 #10881 üzenetére

    A kézikönyve szerint ez már OC-nak számít (csak az alaplapra vonatkozóan), de ha valami gond van, a gyakorlatban sokkal többet számít, hogy hol vetted. Magukra valamit adó helyeken felveszik a hibajelenséget a gari lapra, és szó nélkül visszaveszik. Egy hét múlva kapsz egy jó alaplapot. Nyilván ha látható a sérülés pl. félig szétégett a lap egy plazmavágótól, az más tészta. Ahol nyilvánvalóan látszó hibaok hiányában is hülyéskednek pl. hogy bizonyára OC ment, ott egyszerűen nem szabad vásárolni.
    Hiába van még kraft a komponensekben, ezt a gépet tök felesleges tovább OC-zni, nem nyersz vele gyakorlatilag semmit. Főleg ha nem PCI-E-s M2 SSD-n van az oprendszer. Ha az van, akkor következő lépésként a RAM-okkal kell próbálkozni pl. 3200MHz-re. De lehet hogy instabil lesz a gép, és valójában nem fogsz jelentős teljesítménynövekedést érzékelni.

    Aki azt mondja "nem tudom elhinni az igazságot" az naiv. Aki azt mondja "nem akarom tudni az igazságot" az ostoba. Aki azt mondja "az igazság tilos" az gonosz. Aki azt mondja "én határozom meg az igazságot" az beteg.

Új hozzászólás Aktív témák