Új hozzászólás Aktív témák

  • smc

    addikt

    válasz mcwolf79 #7023 üzenetére

    Ha vetted volna a fáradtságot te is láthatnád, hogy 10 éve regisztráltam az oldalra. Ez alatt úgy gondolom elég tapasztalatot szereztem. Nem, nem írogatok ész nélkül, ezért sem vagyok PH! addikt, de attól még olvasok. Nem tudom, hogy ezt most megint sértésnek szántad-e.
    Ahogyan ezeket sem igazán tudom mire vélni:
    1. Lelustáztál.
    2. "El tudtál számolni tízig, gratula"
    3. "Namármost nehogy már még a billenytűzetet is mi üssük le helyetted, mert nem vagy képes ennyit utánaolvasni a dolgoknak."

    Lehet, hogy nálad ez elfogadott stílus, de édes öregem, ha te bemész egy bankba ügyet intézni, és ilyen degradáló flegma pofátlansággal böfögnek vissza rád, nem nyílna ki a bicska a zsebedben?

    "Itt is napont kb. 2-szer felteszi valaki a kérdést, hogy megéri-e a 480, vagy megéri-e a 8 GB-os VGA a felárat, visszaolvastál volna 2-3 oldalt láttad volna ,hogy mi a köz véleménye."

    Én soha nem tettem fel olyan buta kérdést, hogy megéri-e valami a felárat, mivel mindenkinek egyéni preferenciái és lehetőségei vannak, ezt kár is lenne egy fórumon eldöntetni másokkal.

    De akkor tiszta lappal. Nagyon közel vannak ezek a kártyák egymáshoz, ez tény. Ezt a különbséget még jobban összemossa a különböző memóriával szerelt kártyák. Arról pedig még nem is ejtettem szót, hogy a 4 g verzióknál a memóriát frekvenciáját is csökkentik, amit egyes gyártók visszahúznak. Így konkrétan a 470 4g és a 480 8g között van vagy 3 lépcső, amik persze nem nagyok, de jó lenne végre egy tesztben ezeket egymás alatt látni. Neked már megvan a kártyád, ami ezek közül a legerősebb. Megértem, ha téged már hideged hagy ez, de engedd meg, hogy engem érdekeljen a dolog.
    És még egyszer, lehet bogarászni különböző tesztekből, hogy melyik hogy viszonyul a másikhoz, de ezek sosem lesznek igazán pontosak, mivel rengeteg körülmény van, amit nem lehet és nem is szoktak egy szintre hozni.

    Na verjük ki, de semmi buzulás! :N

    5600X 2x16GB 6800XT | i5-3570 2x4GB 1050TI | MS Surface Book | iPad Pro 12.9 | iPhone X | iMac e2008

Új hozzászólás Aktív témák