Új hozzászólás Aktív témák

  • #45185024

    törölt tag

    válasz lacus83 #20498 üzenetére

    Azért fake az egyik mint ahogy Füles linkelte is mert az a cég itt a szobán még Televan :R idején sokszor trükközött azzal a ténnyel hogy megrendelésre olcsón adta a kártyát, majd mikor lejárt a megrendelés kaptál egy emilt hogy sajnos elfogyott és utána 10-essel többért már volt. Ezt mikor a szobából annó 5-6 ember eljátszotta és mindnek mást mondtak telefonon meg emilben akkor azt itt szerintem tekinthetjük hiteltelennek.
    Megint mások , a Magyar áfacsóló cégek, és más a szürkeimport, a szürke gazdasággal konkrétan nekem semmi bajom. :N Mikor Iponon volt a Fury 208 ezer vettem 183 e be, magyar boltból magyar garival
    így kerülnek be MO-ra a Giga kártyák de a Ti MSI 480-aitok is amik 80 alatt voltak.
    Megint más amit Gibbó csinál, az OCUK- nál hogy fogja és berendel 10.000 darab kártyát. és vannak olyan heti akciói amire oda kell figyelni !!!
    Ha az igazságot kiírnád sok embernek fájna a feje, de maradjunk annyiban azok a Nagy Magyar csatornák mit Te atom stabilnak hiszel (két hidrogén egy oxigén :DDD )a háttérben változásokon mennek keresztül, és külföldi UK, Thay, Kínai (alibaba) megrendelésekkel manipulálnak...
    Elvileg úgy van hogy a Gari első évét a nagyker állja. a bolt meg árulhatja 2 vagy 3 évvel sőt pl Media Mark árul 5 évvel is dolgokat plussz pénzért !!

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák