Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Burki

    aktív tag

    Sziasztok,

    Belefutottam egy nagyon kellemetlen problémába. 10-15-20 percenként megfagy a kép, elfeketedik a képernyő, majd újraindul a gépem.

    Windows 10 64 bit, Relive 17.2.1, friss telepítés, szerdán vettem a kártyát, akkor újrahúztam a rendszert, és ez a driver volt az első amit kipróbáltam, és azóta ez van fent.
    Csütörtökön csinált egy Windows updatet a rendszer, pénteken, szombaton nem tapasztaltam ilyen hibát, ma viszont már vagy negyedszer csinálja.

    Rainbow Sig:Siege-et próbáltam ki,hogy a teljesítményt megnézzem, de 5 perc után kifagyott a játék, illetve az előbb már elkezdtem írni a posztot ide, de közben kékhalállal kifagyott a rendszer, és valami ati..... sys valamit említett, mint hibaforrást, de sajnos túl gyorsan lefutott a rendszerellenőrzés, nem tudtam lefotózni.

    Gondolom valami szoftveres gubanc lehet (legalábbis remélem), abból kiindulva,hogy csütörtök este azért elég sokat nyúztam a kártyát, és nem tapasztaltam ilyen problémát.

    Milyen vonalon induljak el? Windows update okozhat ilyen problémát? Vagy esetleg a drivert kellene lepucolnom, újratennem? Azon kívül,hogy Wattman-ban a hőmérsékleti értékeken vettem lejjebb, semmi mást nem módosítottam.

    Előre is köszönöm a segítséget!

    Asrock Z87 Extreme6, i7 4770K+CM Hyper 103, 2*8 GB Corsair Vengeance,FSP Hexa+ 500W, MSI RX 480 GAMING 8GB, SSD HyperX 120GB FURY, WD Blue 1TB EZEX, Cooler Master N300

Új hozzászólás Aktív témák