Új hozzászólás Aktív témák

  • füles_

    őstag

    válasz Burki #14271 üzenetére

    Ha Asus RX 480, akkor Strix legyen, Dual-t inkább nem vennék, úgy rémlik, hogy ugyanaz a szitu nála, mint a Strix 470-nél. Alacsony power limit, amit csak a VBIOS mókolásával lehet módosítani. Az újabb driverek meg már nem is engedik a moddolt VBIOS-t. Szerintem a hűtési konstrukciója is hasonlíthat az előbb említett 470 Strix-hez.

    Sapphire jól összerakott cucc, csak szerintem elég durva órajeleket kapott ahhoz képest, hogy a hűtőbordája nem a legnagyobbak között van. Ezért hangos tud lenni. De ezt alulfeszeléssel, jó ventillátorprofillal meg lehet oldani. Esetleg még visszább veszel a GPU órajeléből. Egyébként azt hiszem, a Nitro+ OC kapta a legmagasabb GPU órajelet az RX 480-asok közül, szóval bőven lehetne onnan visszavenni.

    XFX GTR meg az MSI Gaming-el együtt a legjobb RX 480-as. Csak beteszed és játszol, nem igazán kell rajta semmit sem állítani. De ha szeretnéd a maximumot kihozni fogyasztás/hőmérséklet/zaj szempontjából, akkor azt is alulfeszelheted, vagy egyszerűen csak tuningolhatod. Tuningra a GTR a legjobb, brutális VRM-et kapott.
    Amúgy szvsz alulfeszelés jó dolog :K Én is kicsit alulfeszeltem az én RX 470-esem.

    Ha nem számottevően olcsóbb a Sapphire Nitro+, akkor én az XFX GTR-t venném.

Új hozzászólás Aktív témák