Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Statikus
senior tag
Sziasztok,
építettem egy mini ITX gépet.
I7 6700K
Gigabyte Z170N Wifi
32GB Kingston HyperX Fury Black
Sapphire R9 380 2GB
500W FSP
Win 10 proNem húzom a gépet túl, nekem hosszútávú stabilitásra, megbízhatóságra van szükségem,
2D-ben minden normálisan működik, 3D bekapcsolásakor (amikor igényli valami program) azonnal szétfagy az egész.
Teszteltem is részenként a gépet, proci, ram, 2D video hibátlanul fut, nem melegszik extrémen.
Ráklikkelek a 3D tesztre, azonnal halál.Legnagyobb problémám csak annyi, hogy tervezésre használom a gépet, de így nehéz
Olvastam több helyen, hogy vannak bajok a Radeon driverrel, ezzel a kártyával... Persze utólag sajnos.
Tapasztaltatok már hasonlót, van e rá megoldás, mi lehet a gond szerintetek? Dobjam ki a kártyát (gariban vissza)? Mit javasolnátok helyette mini ITX-be úgy, hogy legalább ekkora teljesítménye legyen.
Köszi
-
Statikus
senior tag
válasz Plasticbomb #3617 üzenetére
Újonnan vettem, de miért baromság a 2GB? A 4GB 1,5x ennyibe kerül, most jóval gyengébb kártyám van és elég volt mindenre (nem játszom és nem számolom az fps-eket, miközben egy épület modellt forgatok).
Vízhűtéses a proci.
Teszteltem mindent.
Proci sok sok prime95 után sem ment 62-63 fok fölé és stabil.
RAM tesztet is csináltam, boot pendrive-ról, semmi hiba.
VGA-t nem tudom felfűteni, 2D-ben 40 fok fölé nem megy, 3D azonnal megfagy.Köszi a javasolt teszteket, kipróbálom.
-
Statikus
senior tag
Abban a pillanatban, ahogy ráklikkelek a 3D TEST indítására.
Autocad HW gyorsítás mellett akár 3-4 síkbeli vonal mellett is megfagy, ha zoomolgatok ki-be, ill. tologatom.
Autocad, Nemetschek, Archicad használhatatlan.500W FSP HYPER M táp. +12V-on tud max 456W-ot. (38A)
A gépben van egy proci, ami kb. 100W, memória, SSD, venti, vízpumpa és egy elvileg 200W alatti VGA.Azt mivel tudnám kimérni, kideríteni, hogy kevés a 12V? Én örülnék a legjobban, ha csak ennyi lenne, de az azért vicces, hogy egy ilyen "üres" gépbe nem elég egy minőségi 500W táp.
Köszi a segítséget.
-
-
Statikus
senior tag
válasz DiszNóÓl #3623 üzenetére
HOGY ROHADJON MEGA hiba mindig a balfax felhasználóban van BENNEM
Azt a kis tápcsatlakozó elosztót vezetékecskét nem kötöttem be, mert minek az. A tápból jön ki az a 8 pólus 1 vezetéken, gondoltam elég.
Hát nem.
Y kábel be, moduláris tápba be a másik PCI-E kábel és megy, mint állat...KÖSZÖNÖM, tudtam, hogy valami apró baromság lehet csak, ilyen hiba nem létezikProfik vagytok, kösziEz mind igaz, de most is belefagyott a 3D-be.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest