Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
AMD Radeon™ HD 7730 / 7750 / 7770
Új hozzászólás Aktív témák
-
MODERÁTOR
válasz Gaboman #10695 üzenetére
6870-est szerintem ne cseréld le 7770-re. Ha nem csal a megérzésem erősebb, mint egy 7770. Ha a hűtéssel esetleg gondod lenne akkor azt cseréld ki, olcsóbban is kijönnél.
mobal,
"Ott szimatol a sarkadban vasfogait csattogtatva, minden egyes hétköznapod: kirúzsozott medvecsapda."
-
-
dragonfx
veterán
válasz Gaboman #18252 üzenetére
26ért hol?
amugy megéri szerintme ennyiéárt a 7790.ujabb chip. biuztops kicsit jobb.tuninggal pláne.
de én 2gb.os verziot vennék. a 3 év gair meg ott van ha bármi lenne.én nem tom hol hallani gigabyte.rol hogy fos...én nem olvastam ilyet.
ugy zusammen a 7790 széria kissé ingatag."Ha valami túl szép, hogy igaz legyen, akkor az valószínűleg nem is igaz"--Logout 2014
-
Alister71
nagyúr
válasz Gaboman #18272 üzenetére
1080p-re egy kicsit harmatos és kevés az 1 giga vram. Komolyabb játékok már kiakasztják, de ha visszaveszel egy kicsit a grafikából akkor megy vígan a Crysis 3 is. Normálisan optimalizált játékok simán futnak rajta, gond nélkül. BF4-nél látszik nagyon, hogy kevés az 1 giga vram.
Én R260X-et vennék, 2 gigásat. Illetve arra fogom majd cserélni a 7770-est.Gainka: Far Cry 3-hoz és GTA4-hez az a proci nagyon gyenge.
[ Szerkesztve ]
Alister from Hell
-
dragonfx
veterán
válasz Gaboman #19232 üzenetére
akartam is kérni a többiek nevében is.esetleg egy miniteszt ismertebb játékokkal fhd.ban.
tuningolhatóság.hőfok.ilyesmi.ezzel a bios editorral szerintetek ha a gyári biosba átirom a max vddc.ami nekem 1.2V 1.25V bekattan a bios vagy lefagy a kártya? vagy mi baja lehet?
[ Szerkesztve ]
"Ha valami túl szép, hogy igaz legyen, akkor az valószínűleg nem is igaz"--Logout 2014
-
djculture
félisten
válasz Gaboman #19333 üzenetére
1000 pénzt persze hogy megér. Én nem nagyon nézek maxek bartelokat itt a ph-n, mert nagy nevek is voltak régebben akik szőrén szálán eltüntek megkárosítva a fél fórumot.
Ezzel nem azt mondom hogy bárki csaló mert 2 évvel ezelőtt még én is onnan vettem mindent de megszaporodtak az ilyen esetek.. Inkább veszek 10+ éve működő cégtöl mint kis pistától a fórumon. Hiába van neki ötezer ajánlása.[ Szerkesztve ]
-
Picturemaker
őstag
-
djculture
félisten
válasz Gaboman #19473 üzenetére
A zerocore hülyeség csinál ilyet, lekapcsolja a kártyát és utána már nemtud feléledni. Elvileg ha nincs terhelés csak akkor szabadna ezt csinálnia de persze már egy sima videonézést ha processzorból dolgozik vagy ha simán olvasol valamit azt is semmit tevésnek érzékeli.
[ Szerkesztve ]
-
-
djculture
félisten
válasz Gaboman #20185 üzenetére
Ezeknél már alap a magas órajel 7770-ből is van ghz edition és egyes gyártók 1100mhz-en állitották be. Inkább az lehet a gond hogy a Bonaire ilyen melegedős 7790 is ilyen pedig az 100mhz-el kevesebb órajelet kapott. 7790-ből is rengeteg az elpusztult vagy gyári hibás.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
AMD Radeon HD 7730 / 7750 / 7770
- 28nm GCN mikroarchitektúra
- DirectX 11.1 támogatás
- 128 bites memóriabusz
- ZeroCore Power
- 47 / 55 / 80W-os TDP
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.