Új hozzászólás Aktív témák

  • stratova

    veterán

    válasz Televan74 #7764 üzenetére

    A gyerekeknek szerintem alapvetően van egy teljesen őszinte szépérzékük. Mindegy hogy fiú vagy lány. Pár anyuka blogján vagy fórumon olvastam hogy a lányaik olyan emberekre mosolyognak többnyire, akit ők maguk is szépnek tartanak. Ugyanez igaz a fiúkra, a lurkó ált olyan hölgyeket szúr ki (gyorsabban mint én de nem gyorsabban mint anya :D ) akiket nem bámul meg apjuk látványosan, de konstatálja, hogy a gyereknek van egy egészséges szépérzéke (nem kell hogy mellbedobással győzzön). A tökmag kb folyamatos szemkontakttal bámulta az új védőnőt, de bármilyen kedvesen is becézgeti egy idősebb nénike néha simán elsirja magát vagy inkább bújik hozzám vagy anyához. Aztán lehet azért, mert legutóbb egy idős amúgy kedves hölgy megkérdezte, hogy de szép gyerek, lány? (Épp aludt rajtam a hordozóban és hosszúak a szempilái).
    Anya közölte kissé megvető pillantással hogy fiú. "Jaj, csak olyan szép kis arca van" Erre meg rávágtam a persze mert anyjára ütött válaszomat.

    Általában igyekszem nem legelni, vagy keresni a "látnivalót" szóval többnyre jó kocsikat szúrok ki vagy ami kéne családi hajónak, de ha valamit ennyire kitesznek a "kirakatba" azt nehéz ignorálni.

Új hozzászólás Aktív témák