Új hozzászólás Aktív témák

  • ViZion

    félisten

    Mai napi események:
    ezt megnéztük, tetszik. Olaj nincs alatta (ott állt már pár hete), kis rozsda pufik vannak, de nem vészes. Ezeknél vmi típushiba, amire figyelni kell? Amit hallottunk ennél mikor kipróbáltuk: ékszíj laza, futómű jobb elöl kátyúnál klattyan, nem vészes, de vmi elkezdődik... Motorja szépen jár, váltó is pontos, semmi nem lötyög, nem zörög. Persze átnézetem a jövő héten még, és kap egy nagy szervizt is, ha megvennénk. Ahogy írtam, 1 m kb. a keret, ebbe lazán belefér.

    Viszont ami rohadtul tetszik nekünk, az továbbra is a Renault Megane II kombi. Megnéztem a dízelt, nagyon egyben van, kipróbáltuk (szaki is, akit vittem) nem érződik rajta a 200e km egyáltalán. Viszont dízel és én reggel 12km-et, meg este 12km-et autózok, mindenki lebeszél róla. :O Benzinesben mennyire lutri a 2006-os Megane grandtour? 900 k körül lenne, átírás, stb még bele is férne, utána 1-2 hónap és kapna egy nagygenerált (olaj, szűrők, vezérlés, szíjak, esetleg vízpumpa, fékek). Ki mit mondana erre? Vagy inkább a 2000-es évj. 1.8 benzin fókusz kombi? [link] Pénzben eléggé határon van, de ezt mindegyikünk szereti, tetszik és el is férnénk.

    Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Fedora Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy

Új hozzászólás Aktív témák