Új hozzászólás Aktív témák

  • Televan74

    nagyúr

    Odyssey -ben VeryHigh beállításokkal szép a játék,rányomtam adaptív sync -et és szépen fut a játék.Nincs képtörés.Benchmarkba 34-70 körül volt az fps,egyenlőre az első szigeten 42-56 között látom az fps -t.Majd még finomhangolom a beállításokat, egyelőre szép a játék,kicsit zavaró hogy hiába az AMD Ryzen/Radeon felirat a játék elején,nem fut olyan jól.Egy két dolgot biztosan lejjebb kell majd vennem.De azt tudtam mikor berendezkedtem egy darabig az RX580-as kártyával. Amint láttam a videókban a konzolos grafikához képest sokkal jobb.
    Hangok nagyon jók ,lehet hallani hogy az erdőből honnan jönnek a farkasok.
    Sokat fordítottak az NPC -re változatosak és jó az arcmimika a válaszoknál meg kell fontolni mit teszel,később remélem kihatással lesz a történetre.Lovad hű társad lesz,mert sokat kell utazni.Két játékmód van ami abból áll,hogy a térképen "?" vannak e vagy már eleve ott van a helyszín ikonja.
    Ami nem tetszik,avagy a fekete levesé.Honnan veszi elő az elején a pénzt amikor még csak egy vászonruha van csak rajta.A gyermek Kassandra hogyan hordja csak úgy a hátán Leónidasz dárdahegyét? Csak úgy oda van rakva.Lovon vágta közben is fel lehet szedni a dolgoat és futás közben is lehet nyeranyagokat gyűjteni.Még az elején járok,de szerintem rengeteg dogot kell majd gyűjteni a fejlesztésekhez.Vagy megvehetsz mindent az UBI -tól.
    Összességében a kisebb hibák ellenére is,nagyon tetszik a játék,és a döntéseknek köszönhetően szerintem nem csak egy végigjátszás van benn.

    Amikor nincs remény! Jusson eszedbe nincs isten, csak én!

Új hozzászólás Aktív témák