Új hozzászólás Aktív témák

  • Pikari

    őstag

    válasz Tim82 #94012 üzenetére

    Hát az egész update opcionális, ha úgy nézzük. Amire utalni akartam, hogy ilyen régi gép esetén bármi komolyabb update a rendszerben láncreakciószerűen hozza magával a többi hardver cseréjét is (nem csak cpu+alaplap+ram, amire a legtöbben asszocinálni szoktak). A monitoron, vinyón, stb kívül még jó pár dolog kihullik. Gyakorlatilag minden, mert a régi gépből általában marad kb a ház, néhány csavar, meg talán az egér (a billentyűzet általában ps/2, azt meg ma már elkezdték lespórolni). Core2duo gépek tápján általában szokott lenni 0 db pci-e 8 pin és 2 db sata power csatlakozó, szerencsés esetben van rajta 6 pin, vagy az egész megoldható átalakítókkal, vagy tápcsere, sata kábel nem szokott kéznél lenni, azt is venni kell.

    Ezért is mondtam azt az elején, hogy érdemes nekik inkább valami fermi-éra kártyát bedobni, az egy 10esből megvan (gyakran 6 pin átalakítókkal, dvi to vga adapterrel jön, tehát azt külön már nem kell túrni).

    A másik lehetőség az, hogy vastagon kitömött pénztárcával lát neki az ember.

    A Dunning−Kruger-hatás az a pszichológiai jelenség, amikor korlátozott tudású, kompetenciájú vagy képességű emberek rendkívül hozzáértőnek tartják magukat valamiben, amiben nyilvánvalóan nem azok.

Új hozzászólás Aktív témák