Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • DarthSun

    Topikgazda

    LOGOUT blog

    válasz arn #87266 üzenetére

    Nemgond, jó ez nekem az S3- al, de a lehetőség megvan hogy bármikor kicseréljem az ajánlásod alapján. Nézem amúgy hogy DooM alatt is többet hozott a 805, bár ezt a táblázatot még elég bénán terveztem le.

    (#87267) envagyok : Retro kedvenceim 12 - ebben a blogban részletezve van a konfig.

    Hálózat : 386-486 gépek esetén a bevált - Win3.11 feldobása -> Win32s install - TCP32 install - Win3.11 hálózati konfig berántása -> hálózati kártya driver install - TCP/IP protokoll aktiválása -> beklikkelés defaultnak -> DHCP kiválasztása(a Win3.11 reklamál hogy nem lesz jó, de jó lesz) -> Filekezelőben beállíthatsz megosztásokat, hálózati driveokat. Így a modern oprendszerek alól is elérhető a retro gép. Sőt Androidról is, telefonnal, tablettel csatlakozva a Wifi- re is látszik. A régi hálókártyák viszont nem kedvelik a gigabites routert, ezért nálam csatlakoztatva van egy 10/100- as switch a routerre, és a switch- re mennek a retro gépek. A router arra is kiosztja a DHCP- t.

    Kontra : a linkelt gépnél látszik hogy valami ütközésbe futottam Win3.11 alatt, ott pont nem jött ez össze, tettem fel egy 98- at, ott viszont jó a DHCP. Ez kivétel, a többi 386-486 gép esetén csont nélkül működik a módszer.

    XT és 286- ra nem megy fel ez a szett, ott pedig DOS packet driverrel lehet, ez nem mindíg jön össze, de nemrég találtam egy csomó packet drivert, majd megnézem. A 286- ban levő hálókártyára ezelőtt nem is találtam ilyet, de pld másik 2 gépen sikerült a DOS kapcsolat is.

    A 3 test probléma nem megoldható.

Új hozzászólás Aktív témák