Új hozzászólás Aktív témák

  • snake1977

    őstag

    válasz #95904256 #6234 üzenetére

    Itanium: te irtad hogy nem hallani róla, házon belüli konkurencia volt, én leirtam mit tudok róla, azaz annyit hogy évekkel ezelőtt olvastam hogy lesz majd.

    Új technológia: rebesgetnek valami sejt, illetve virus alapú dolgot, talán ha ez megvalósul lehet az "új" technológia. Egyébként valami olyanra gondoltam ami nem feltétlenül a mostani technológiára épül, ha jól emlékszem volt annak idején más alapon müködő processzor is mint a x86. A Moore törvény érdekes dolog, majd ha eljut odáig hogy nem éri meg az előállitási költség a teljesitményt hosszú távon sem, és ez nem feltétlenül az atomi szinten lesz majd (DarthSun), akkor nem tud hova növekedni már, talán más módon fogják áttervezni, ahogy eddig is változott folyamatosan a magok mérete, strukturája.

    Nem, nem vagyok programozó, átlag felhasználó vagyok, aki nem érti hogy az egyik game ami nem szebb a másiknál miért közel 30-40%-al gyorsabb ugyanazon a konfiguráción.
    Ha a egy játék sebességéről beszélünk, akkor pl. a demo-hoz képest mitől lett gyorsabb a teljes verzió ha nem az optimalizálástól? Gondolom te nem játékokat optimalizálsz.

    Laikusként ennyit gondolok ezekről a dolgokról, és nem szaporitanám az offolást, köszi Ákos, az új szemlélet és meglátásmódod miatt. :)

    ...BRSZK...9...2024.06.28-29... / www.brszk.hu / , https://www.tiktok.com/@brszk_official , https://www.youtube.com/@BRSZK-Official

Új hozzászólás Aktív témák