Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • RexMaximus

    aktív tag

    válasz zoltanz #44263 üzenetére

    Na ez is egy kulonbseg a mai korral szemben. Ha nem alltad vegig akkor ki tudja mikor lesz megint ilyen lehetoseged. Addig lehet egy ket cikket olvasol rola max. Mivel videki voltam ez tovabb rontott a dolgokon. Nem tudtam a varosbe ide oda maszkalni. Ami a szamtechet illeti nagyon ingerszegeny kornyezet volt. Osztalyonkent is egy, ket szamitogepes arc volt.

    #44264 arn

    '82-es vagyok, igy nekem kesobb volt lehetosegem vinyocserer. Meg kellett ra keresni a vinyoravalot :). Ezert 15 eves korom korul indult ez be igazan, kozepsuli, kis melok nomeg a tarsasag akikkel lehetett is cserelgetni.

    1.44-es floppy egy atok volt. Nagyon sokszor hibas volt valamelyik, utana varhattunk egy hetet ujra mig talalkozunk az anyag miatt :D

    CD iras - hat akinek akkoriban volt es masolgatott is masoknak igen szepen keresett. Egy ideig nagyon fellniuk sem kellett, expressben meg hasonlo helyeken hirdettek.

    576-ot nem is emlitve, aminel az elofizetok ugye kaptak a jatek listat, hogy mit vehetnek underground. Sot a regebbi magazinokban magaban az ujsagban voltak a rendelheto jateklistak :)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák