Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
AMD FX processzorok topikja
- AM3+ tokozás
- Nyolc, hat, vagy négy mag
- DDR3-1866 RAM támogatás
- Szorzózármentes modellek
Új hozzászólás Aktív témák
-
norbert1998
nagyúr
válasz Balathruin #54400 üzenetére
nem úgy értem, azt nem értem, amit írt
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz norbert1998 #54399 üzenetére
Mármint? Arra értettem, hogy semmi sem történt a procival, hozzá sem értem a géphez.
Felszoroztam a ramokat 2133MHz-re, 110ns késleltetéssel. 4GB ramot látott a gép, 300ns-sel szintén. Bios reset, bios frissítés, semmi. A helyzet ugyan ez.
Most áthoztam cimborához a procit, megnéztük a gépében, a jelenség ugyan az. Csak a 2-4-es dimm működik.
Az 1-3-as memória foglalat vezérlője megállt, nem lát ramot. Vagyis, nincs dualchannel.
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz norbert1998 #54403 üzenetére
Akkor ok. Sorry ha nem voltam egyértelmű.
Szóval ez a helyzet.
Véleményem szubjektív...
-
MiklosSaS
nagyúr
-
MrM94
addikt
1.248 al jó eredmény volt a 4,4 ghz egy 8120ason?
Az alvástól megéhezek,az evéstől elálmosodok.Így Macskasztikus az élet.
-
do3om
addikt
válasz bluechip.hu #54405 üzenetére
De azért nem ide kéne berakni ezeket. Nem igen kapcsolódik a topikhoz. A CPU sem alternatíva az FX-el szemben mert nem beszerezhető, lehet hogy 2x gyorsabb alig drágábban (használtan, a megjelenési ára senkit nem érdekel) de ha nincs akkor kenhetik a hajukra.
Az eredmények viszont elég brutálisak a 3dmark physics s. 15422, ilyet sosem láthatnánk itt meg máshol sem AMD procival (még vagy 5 évig), szóval ez nem rossz.
De ennyi másra nem jó, örülj hogy te szert tettél rá, azt nem tudom milyen árban, ha régen akkor benyutál a zsebbe rendesen ami így már nem akkora dicsőség. Ha most vagy 35e-ért akkor adj nekem isHa érdekel valami szerelési anyag írj privátot. Eladó Schneider Mágneskapcsoló 18,5kW/38A
-
ViZion
félisten
válasz pipo112 #54412 üzenetére
jó avaTAR, de miért nem kopasz? Biztos ez a fiatal sass még...
Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy Eladó Roccat, GoSund, SonicWall: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz Lacielvtárs #54419 üzenetére
Csak te hianyzotal ....
~~~~~~ Privatban NINCS szakmai tanacs! ~~~~~~
-
hackeeeee
Jómunkásember
Sok lesz az off uraim!
Véleményem szubjektív...
-
Lacielvtárs
nagyúr
válasz MiklosSaS #54420 üzenetére
igyekeztem ideérni én is időben, de hogy ne offoljam teli a topikot így írok az FX-ről is, ami természetesen még mindig a király számomra, csak fél éve bűnbe estem
[ Szerkesztve ]
"Egy perc hosszúságát az határozza meg hogy a budi ajtó melyik oldalán állsz." ¯\_(ツ)_/¯
-
macy
addikt
válasz norbert1998 #54408 üzenetére
De elég nagy rá az esély. Ugyanaz a proci és majdnem ugyanaz a név. C:/Users/UFO/...
-
Adamrapkor
tag
Én 2014 Novemberében vásároltam egy 8320-at tapasztalataim azok hogy mint single core teljesítmény böngészésben nem észrevehető, különbség az intellel szemben,max (rendering progiknál).
Játékra használom, játékban az egyszálas teljesítménnyel szemben észrevehető(Intel), de a mai játékok tömkelege szerintem bőven kihasználja az FX-et.Olcsó jó teljesítmény jár hozzá, bár most bitangul felment az ára, bár szerintem még mindig megéri venni!I7 4790k 3770k i5 4670k ezekkel felveszi a harcot és fps különbség átlagosan kb 6-10.
Vegyétek mert jó!INTEL OUTSIDE off topic-nak számítana az utóiratom de a része FX, tehát témába vág!
Szép az élet jé akkor is ha nem hiszed ha te nem hiszel magadban tesó akkor semmire sem viszed/Day/
-
MK VII
veterán
válasz Adamrapkor #54430 üzenetére
Annyiban azért pontosítanálak,hogy maximum az i5-el ér fel egy szintre. i7-et ne soroljuk közé, főleg ne a 4790K-t,mert oda sosem ér fel egy FX... Ettől függetlenül játékokhoz tökéletesen megfelelő. Illetve még annyi,hogy én már biztos nem vennék AM3-as konfigot maximum használtan. Újba nem fektetném a pénzt..
-
Adamrapkor
tag
válasz Adamrapkor #54432 üzenetére
https://www.youtube.com/watch?v=n0e48EO9iNc LEGTÖBBSZÖR nem is a procin múlik az FPS teljesítés játékoknál!JÓL MONDTAD HOGY játékra ez a processzor, megfelelő!
Szép az élet jé akkor is ha nem hiszed ha te nem hiszel magadban tesó akkor semmire sem viszed/Day/
-
MK VII
veterán
válasz hackeeeee #54434 üzenetére
Meg árban sem természetesen egy kategória.. Igazából az AMD-nek nincs i7 megfelelője és szerintem nem is fogja tudni (talán nem is akarja) beérni az AMD abban a kategóriában az Intelt. Amire az AMD processzorokat gyárt arra tökéletesek. Akinek nagyobb teljesítmény kell az meg úgyis Intelt vesz. Mindennapos használatra az FX-ek tökéletesen ki tudják szolgálni a felhasználót.
-
pipo112
őstag
válasz MK VII #54436 üzenetére
hi azért ez nem teljesen így van mert azért egy i7 3770- 3770k-t igen igen meg közelít!
Jobbnak nem jobb de minimális különbség van a 2 kocka között a 3770 javára szvsz azért felér az fx 8350 egy i7-es szintre ,eddig és nem tovább.[ Szerkesztve ]
Azt tanácsolom mindenkinek, hogy ne fogadja el senki tanácsát. :P
-
inspiroyhome
senior tag
válasz pipo112 #54440 üzenetére
Az mennyire normális, ha 4.4-en, alapfeszen bekapcsolt APM-el lefut* az IBT, kikapcsolt APM-el viszont kb 5 másodperc és totál leáll az egész rendszer? Áramtalanítani kell.
legalább 1-2 percig semmi furcsát nem produkál, azt még nem tudom hogy stabil-e ezen a feszen/órajelen*
Illetve mi történne akkor, ha +250mv-al emelnék 1.4250-re?(ha ez nem stabil) Muszáj kikapcsolni az APM-et?
[ Szerkesztve ]
-
pipo112
őstag
válasz inspiroyhome #54441 üzenetére
nem mondanám normálisnak ott valami nem tiszta próbálj egy bios resit lehet be ragadt valami előző setting-ből
én már jártam így a reset meg oldotta .[ Szerkesztve ]
-
inspiroyhome
senior tag
Az létezik hogy az 500-as FPS hexa nem birja? Bár ha be van kapcsolva minden oké, de kikapcsolt APM-el tényleg rögtön leáll.. Pluszba rádob még pár wattot vagy mi?
-
HANDO88
senior tag
válasz inspiroyhome #54443 üzenetére
1.4250 v-ot nemm nevezném alap fesznek.
Vagyok aki voltam,leszek aki vagyok.
-
Balathruin
veterán
válasz inspiroyhome #54443 üzenetére
Igen, létezik.
-
inspiroyhome
senior tag
Bocs a dupláért. 1.4000, 4.4ghz, IBT stabil végig.
[ Szerkesztve ]
-
pipo112
őstag
válasz inspiroyhome #54446 üzenetére
sajnos a 18A kevésnek tűnik egy ágon ez okozhat ilyet és ha be van dobva az amp ott ugye nem enged felvenni többet a 125w tdp-nél amit még a ki tud szolgálni a táp ,viszont akkor alap feszen vinnie kéne apm nélkül is
szerk
linkelj egy cpu-z-és képet a ibt terheléssel de jó hw infos is csak legyen rajta minden[ Szerkesztve ]
-
Lacpac
őstag
válasz inspiroyhome #54446 üzenetére
Ha lekapcsol, és csak áramtalanítás után indítható a gép, akkor ott a táp fogyott el.
Kevés neki az egy ágon leadott 18A. Én is így voltam az 500-as Enermax-al.
Mondjuk alapfeszen lehetett húzni 4,2Ghz-ig. Ha feljebb léptem órajelben, már leállt a rendszer.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
A nem témába vágó beszélgetésekhez keressétek fel a (nemcsak) FX-tulajdonosok bazi nagy OFFolós topicját, vagy az AMD offtopikot!
- Politika
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Megérkezett a Snapdragon X-hez tervezett Windows 11 lemezkép
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Futás, futópályák
- BestBuy topik
- World of Tanks - MMO
- SSD kibeszélő
- További aktív témák...
- Intel Core I7 14700KF BOX , 3 ÉV GARI , BONTATLAN !
- AMD Ryzen 5 3600 használt processzor eladó garanciával!
- Intel Core i9 14900K OEM / 36 hónap jótállás /27%-os ÁFÁ-s számlával/HATALMAS AKCIÓ KÉSZLET ELEJÉIG
- AMD Ryzen 7 5700X3D - Tálcás - Új, 3 év garancia - Eladó! 82.000.-
- Intel Core i5 10th 10400f
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs