Új hozzászólás Aktív témák

  • djpundro

    aktív tag

    válasz Joshi #1590 üzenetére

    SMB -t igen , igy a bealitast hozza kell adni .

    A gond az ,hogy a Fire Stick 4k val Wifin 5ghz n a Plex el meg a jellyfish-140-mbps-4k-uhd-hevc-10bit.mkv se megy jol ,eddig mind azon tanakodtam miert nem megy ha a sebesseg 240 Megabit megvan .

    Aztan ma kiprobaltam gondoltam kiprobalom masik programmal ,nem e a Plexnel van a gond ?!Radugtam egy USB Stick el 2.0 egy OTG kabelt es lass csodat , Kodival siman elvitte .

    Es a Kodi nemhogy a 140 est ,de elvitte siman meg a jellyfish-300-mbps-4k-uhd-hevc-10bit.mkv ist a WIFI n.

    Ezt az egeszet azert probalgatom ,mert a Plexe-t szeretem es hogy kihuzzam a maximumot a Fire Stickböl es hogy legyen tartalek .Es a gond akkor kezdödött amikor melette volt az Nvidia Shield Pro es azon bezeg Wifin is jo volt a plexel a jellyfish 140 mbps.Csodalkoztam is es a lenyeg hogy ,Dj nice összekevert ,mert azt mondta hogy a wifi antennaja szar a sticknek ,meghogy egy wifibe nem lehet bizni stb .Na jo ,messziröl nem tudhassa mi a baj nalam ,ez logikus .
    De ma folytattam hogy mi lehet a gond ?!Es ma hogy kiprobaltam a Kodin , es meg a jellyfish-300mbps-4k-uhd-hevc-10bit.mkv is ment ,nagyon kiverte a biztositekot nalam .

    Tehat szerintem a stickre nincsen rakalibralva a Plex ,szerintem .

    Szoval jövö heten megkapom meg a Lan usb Adaptert es az is lehet semmit nem fog segiteni ,mert ha van jo 5ghz Wifi ,azon is megy minden jol ,csak eppen nem a Plexel .

    Hat mara ez nekem eleg volt . :W :W

    [ Szerkesztve ]

    Player: Samsung UBD-K8500: TV :Sat Receiver Vu+ Duo : Philips 65oled754 Avr : Denon avr x2400h . SOUNDSYSTEM :Teufel Ultima 40 Surround- Nas: Synology DS118

Új hozzászólás Aktív témák