Új hozzászólás Aktív témák

  • adalbert1

    veterán

    Sziasztok,

    az amazon.de-nek küldenék vissza egy Sennheiser HD 598 Cs fejhallgatót. A csere példányt már feladták, csak kérték, hogy az eredetit küldjem vissza.
    Le is töltöttem az invoice-t, az addig tiszta sor a korábbi hozzászólásokból, hogy az egyik példányt ragasszam a dobozra, a másikat pedig rakjam bele a dobozba (mert a magyar posta mint carrier nem igazán tudja értelmezni), viszont van egy return mailing label is, akkor azt is ragasszam fel a dobozra (ráadásul itt van absender rész is, amit gondolom nekem kellene ismét csak kitölteni a saját adataimmal, így nem fogja elkeverni a magyar posta? - vagy ők úgyis csak azt nézik, amit az ajánlott levél mellé kitöltök?), illetve return authorization label, ami szintén megy a csomagba.

    Ami még felmerült bennem, hogy mibe csomagoljam? A régi amazonos doboz már nyilván nincs meg, a fejhallgatónak a saját doboza egy kemény karton doboz, szóval jó lenne, viszont nyilván magában így nem adnám fel, mert növeli az eltűnés veszélyét - az ötletem, hogy egy másik dobozba beleteszem, esetleg valamilyen natúr csomagolópapírba becsomagolom, és úgy adom fel, ti melyiket választanátok?

Új hozzászólás Aktív témák