Új hozzászólás Aktív témák

  • estikornel

    tag

    Sziasztok!

    Segítséget szeretnék kérni álláskereséssel kapcsolatban mert az utóbbi időben teljesen haszontalannak érzem magam és nem tudok mit kezdeni magammal, lövésem sincs merre tovább.
    22 éves leszek egy hónap múlva, (szerk: Dunaújvárosban lakok) 1 hónap hankook tireban ahol én mondtam fel, mert nagyon megterhelő volt (gerincferdülés). Végzettségeim: érettségi (informatika 8+4 év), logisztika OKJ és tervezem az angol középfokot mert jól megy, de még nem tárgyalóképes szinten. Szakmámon (logisztika) belül nem tudok elhelyezkedni mert mindenhol egyetemi szintet és 2-3 év tapasztalatot várnak el.
    Kereskedelmet szeretnék leginkább, Euronics vagy Mediamarkt és hasonlók, mert az elektronikai kütyük érdekelnek és ezekről tudok is beszélni mert van róluk tapasztalatom is. Fizikai munkát többet nem szeretnék, főleg nem azt, hogy újra 40-50kg-kat emeljek 8/12 órában 3 műszakban.
    Nem tudom mekkora elvárás, de ha a nettó 110-et el tudnám érni havonta ennyi szakmai háttérrel pályakezdőként annak örülnék mert egyedül élek így ennyi nekem elég főleg kezdésnek.

    Minden tippet és tanácsot hálásan köszönök előre is!

    Üdv

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák