Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Thome
veterán
Mindenki hogy sír a swap miatt...
A notimban is csak 2g ram van, de nem swappol hűdesokat, de a ram a kevés neki, szerintem nincs más megoldás, bővíteni kell minimum 1-2 gigával, hogy ne swappoljon, mert feleszi azt a 2-t... -
AMD_ok
őstag
Hát, a STALKER COP ugy szaggat fullon, mint a szél,sajnos (FRAPS-al 20-24 fps-t tud a konfigom, pedig legújabb ATI driver van fent, meg hát nem a legszarabb a gépem)
Épp ezért mondom, hogy ez azért kicsit jobban van optimalizálva mindamellett,amit reggel elfelejtettem, hogy itt azért nincsenek hatalmas terek,amit egyszerre kellene kinyomni a monitorra,lehet ez is közrejátszik a STALKER-ben
-
fanfany65
tag
Hali!
Sajnos tudomásul kell venni,hogy ha normálisan akarsz játszani a mai játékokkal kell az a 4 giga ram meg valami normálisabb grafkártya legalább 512 rammal,ez van!
Sajna azt vettem észre,hogy a játék készitöi is pénzböl élnek és nincs idö az optimalizálásra!
Minnél hamarabb piacra dobják a terméket te meg "paraszt" ha játszani akarsz vegyél hozzá hardvert!Persze vannak kivételek ,de kevés! -
JoolsNOS
veterán
Hurráá
Meghozta a postás!I5 12400F, Asrock B660M Steel Legend, RTX4070 super, 32Gb DDR4 3200, Seasonic Focus 650 Platinum
-
Brent
aktív tag
válasz JoolsNOS #354 üzenetére
Én is ma hoztam haza a boltból!
Az SP-t még nem próbáltam ki, azt majd hétvégén.
Most multizgatok, de nagyon jól lenne már az a dedikált szerver támogatás.A multi élmény nagyon ott van! Egyszerűen királyság, főleg a Domination, Species Deatmatch, Infestation és Survivor módok jöttek be nekem a legjobban.
Nagyon jó lesz csak a dedikált, dedikált és dedikált. Ennyit kérek és teljesen elégedett leszek a játékkal.
-
atesz1974
tag
Ma próbáltam ki a "marine" egyszemélyest....
- A grafika kb. hármas osztályzat mai szemmel nézve, de ezen ront, hogy emellé bizony indokolatlanul nagy gépigény társul,és kb.40 perc játék után valahogy nem érezni az atmoszférát, vannak benne jó helyszínek, de az összhatás nem az igazi.
- Nemrég játszottam végig a MW 2-t, ott már feltalálták az éjjellátót, de ennek úgy látszik elveszhetett a "gyártástechnológiai vázlata" az idők során, mert itt csak egy "zseblámpás" stukkerral mászkálhatunk a sötétben ( Vagyis hadd szopjon a játékos....)
- Némi enyhe szaggatás nálam is tapasztalható helyenként, ami nem lenne indokolt...( Phenom II 940, 4 GB Kingston Hyper-X 1066 DDR2, és egy Asus Dark Knight GTS 250) társaságában, egyébként megy mint a vízfolyás 1280x960 max graffal....,ja XP SP3 alatt futtatom.
[ Szerkesztve ]
Józsi bácsi! Nem székletből sormintát végig az ajtóra, hanem székletmintával a sor végére az ajtóhoz....! "Vok, tom, szal, mek" stílusú nyelvújítók kíméljenek...!
-
JoolsNOS
veterán
-
atesz1974
tag
válasz Süni 1985 F #357 üzenetére
Lehet, hogy szőrszálhasogató voltam, amikor ezt a jelenséget nálam szaggatásnak neveztem, de az tény szerintem, hogy ilyen grafikával nem szabadna ekkora erőforrásokat zabálnia...
[ Szerkesztve ]
Józsi bácsi! Nem székletből sormintát végig az ajtóra, hanem székletmintával a sor végére az ajtóhoz....! "Vok, tom, szal, mek" stílusú nyelvújítók kíméljenek...!
-
Taifa Díaz
őstag
Nos, a Stalker: Call of Pripyat-ban még esetleg az is közrejátszik talán, hogy legyen bár az általad használt processzornak akár 64 magja is, akkor sem hajlandó 1-nél többet használni a játék. Kissé optimalizálatlan a game
Life's a game I cannot win (Type O Negative: Everyone I Love is Dead)
-
JoolsNOS
veterán
-
Baboon
senior tag
Ha valaki szeretne játszani vegyel fel steamen:
danny-l
gyűljünk össze páran és akkor móka lesz.''Bocsánat, hogy ilyen közel megyek Ön előtt''
-
Baboon
senior tag
bocsi
vagy van esetlen magyar avp csoport vhol?''Bocsánat, hogy ilyen közel megyek Ön előtt''
-
atesz1974
tag
Kb. 3.5 gigát lát az XP Pro 32 bites verziója a 2x2 gigás modulokból..., egy 512 MB-os videókártya mellett, még mindig több kicsivel mint a 2 giga, javíts ki ha tévedek...
[ Szerkesztve ]
-
romero28
senior tag
üdv . egy kis segítségre szorulnék .
a ruins pályán ( romos építmények , valami ásatás lehet ) vagyok alien-nel , és nem tudok bejutni abba a kőépületbe , ahova mennem kellene . két emberke is van odabent . kívül már mindenkit kiirtottam .
hogyan kell oda bemenni[ Szerkesztve ]
-
-
patakidr
aktív tag
válasz Gabiszon #333 üzenetére
Nos csak csatlakozni tudok az előttem szólókhoz:
5850-nel használom, tegnap este telepítettem fel. Valószínűleg külön szerencsétlensége a játéknak, hogy a Crysis részek végigjátszását követően találkoztam vele. Olyan ez, mint amikor egy erős rágógumi után próbálsz megízlelni egy gyenge rosét Se íze-se bűze, mert elnyomja az előző - jóval intenzívebb - íz.
Nos hasonlóan járt nálam az AVP3 is. Nyálcsorgatós várakozás, tűkön ülés, aztán végre beszerzés, telepítés--> csalódás.
- a grafika sztm. nem 2010-nek, pláne nem dx 11-nek megfelelő.
- a game rosszul konfigurálható, az egér érzéketlen, a görgővel nem lehet fegyvert váltani, stb.
- a pályák valóban nem túl változatosak, eléggé egyhangúak egy idő után,
- a sebzés tényleg fura, érdekes helyekre tévedt lövedékek pusztítanak, a fejlövés néhanapján hatástalan,Összességében azthiszem, hogy nem fog nagy visszhangot kiváltani a játék, az pedig, hogy akár csak a cipőjét vihesse a 2. résznek, örök álom marad már a fejlesztők számára.
-
petymeg
addikt
sziasztok!
ahogy olvasgatom a topikot egyre jobban megy el a kedvem a játéktól pedig nagy alien-fan vagyok.
az első két rész vsz kiváló volt, bár számomra a multi túl pörgös volt úgyhogy azt nem nagyon erőltettem.
a 2. rész a mai napig rajta van a notimon, még néha játszom vele. sajnálom hogy így elkúrták, pedig ez a játék volt az egyik oka amiért vettem dx11 vga-t...
azért kipróbálom valami kölcsön vagy demó verzióval, hátha mégis bejön.Mocskos idők, szeretned kéne, A jövő itt van és sose lesz vége! Mocskos idők a sarokba bújva! A jövő itt van, kezdjük újra!
-
sz.mich
tag
Valaki mutasson egy képet dx11ben.
Csak kp., az ár fix.
-
frame>24
addikt
Igen, én is ezt kérném, a sok grafika-mellébeszélés helyett: képet mutassátok már!
Majd arról eldönthető mindenkinek magában a dolog.
Nem értem, más játék-topikokat teleharmatolnak screenshotokkal, itt semmi...
Tehát kérjük szépen!▏▎▍▋▊▉ "I would never go bungee jumping. A broken rubber brought me into this world, it sure as hell isn't gonna take me out."(DanielDFizzle) // LOAD "*",8,1
-
sztanesz
tag
Hali!
Nekem marhára szaggat néha, pedig 1280x1204ben nyomom, high beállítás mellett.Lejjebb véve is megmarad.
gépem már nem mai, de pl a mass effect 2 1600ban simán megy. core 2 duo 6750 3,5ghz-en, 2gb ram, 9600 gt 512ram a gépem. Másnak is ennyire szaggat?Gigabyte B550 Gaming V2, Ryzen 5 5600,32gb 3600Mhz ram, gigabyte 1050Ti OC http://www.phmegbizhatosag.atw.hu/
-
frame>24
addikt
Nos ebből a nézetből ~elhanyagolható a különbség:
kicsit gömbölydedebb az Élilyen a tésztalációval.[ Szerkesztve ]
▏▎▍▋▊▉ "I would never go bungee jumping. A broken rubber brought me into this world, it sure as hell isn't gonna take me out."(DanielDFizzle) // LOAD "*",8,1
-
frame>24
addikt
~kb. a Sose halunk meg c. film egyik jelenetét jutattod eszembe:
"- Pedig helyes lány az Évike!"
"- Görbe a lába!"
"- Ja kisapám, te a lábakkal foglalkozol?!"értem amúgy, de kéne még kép azért.
[ Szerkesztve ]
▏▎▍▋▊▉ "I would never go bungee jumping. A broken rubber brought me into this world, it sure as hell isn't gonna take me out."(DanielDFizzle) // LOAD "*",8,1
-
Tom5
addikt
Multiban a többi karakter hogyan aktiválható?
-
gyáliSanyi
őstag
Sziasztok!
Beszél itt mindenki dx9 és dx11 ről a játékban. Dx10 nincs is benne?Live poor, die rich.
-
twine
veterán
válasz gyáliSanyi #389 üzenetére
....úgy tudom hogy ha a DX11-es indítóval használod a játékot,és van DX11VGA a gépben akkor DX11-ben fut!...ha "csak" dx10/10.1 VGA-d van, akkor DX10 ben fog futni a játék, ezzel az indító file-al! A "nem DX11-es" indítófile meg értelem szerüen DX9-ben inditja a játékot.....
-
JoolsNOS
veterán
Elvileg így van. De ha én a dx11el indítom akkor csak tiszta sötét lesz a kép. Jácchatatlanul.
Első két multimat megnyertem. Pedig ranked volt és sokan voltunk. De ügyes voltam
I5 12400F, Asrock B660M Steel Legend, RTX4070 super, 32Gb DDR4 3200, Seasonic Focus 650 Platinum
-
sto1911
veterán
Beirom ide is, hatha valaki meg nem tudja: az AvP alap prioritasi szintje a legalacsonyabb, igy lehetseges, hogy lassabb, mint amit a konfig amugy elbirna. Megoldas: feladatkezeloben megkeresni az AvP-t, jobb gomb, prioritas > normal.
-
Isee
senior tag
Athlon-II X2 245 (alapfesz, alapórajel)
2x1Gb Geil Black Dragon 1066mhz
Nvidia 8800GTS 320mb/320bit
Nekem egy ilyen konfigon hamar betölt a játék, 1280x1024, élsimítás...stb kikapcsolva, beállítások high-on.
Igaz, az elején 1-2 percig szaggat, de utánna szépen megy a játék"...But, before your President decides, please ask him this: What if we leave... and you're wrong?" (Optimus Prime ~ TF2)
-
JoolsNOS
veterán
Régi gépemen: Athlon 3500+ (2.2) 1 giga ram, 7600 GS. Minden legalacsonyabban, és majdnem hogy jáccható.(20-25 fps) Crysist annak idején így vittem végig először. És még barátnőm laptopján is sikerült elindítani, bár ott az intel g45 vagy mi a fene videó kicsit megfeküdt. De elvitte
I5 12400F, Asrock B660M Steel Legend, RTX4070 super, 32Gb DDR4 3200, Seasonic Focus 650 Platinum
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple Iphone 13 Pro - 256 GB (Space Grey)
- Komplett fénytechnika (Robotlámpa, stroboszkóp, vezérlő, állvány)
- Szép Tervező Vágó Dell Precision 5530 Laptop -75% 15,6" i7-8850H 32/1TB QUADRO P2000 4GB 4K Touch
- Canon 750D + Összes tartózékával 5600 EXPO
- Eladó félkonfig! i9 10900KF/16GB/1TB SSD/1TB HDD/WIN11PRO
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest